Arts & Design

Televizorul cu internet

16 iul 2009 261 afişări
Din aceeaşi categorie
Televizorul cu internet

Am avut la teste pentru cateva saptamani televizorul LCD cu o diagonala de 107cm Philips 42PFL8404H.
Printre principalele sale caracteristici tehnice, ecranul lat poate afisa o rezolutie full HD - 1920x1080 pixeli, contrastul dinamic este de 80.000:1, are doua boxe incoporate de 10W fiecare, este compatibil DLNA pentru a putea rula continut direct de pe device-uri compatibile, nu duce lipsa de tehnologie Ambilight iar pe partea de conectica enumeram cele 3 porturi HDMI, porturi SCART, intrare PC, port USB si port Ethernet pentru conectarea la retea.
Mi-au placut in primul rand experientele cinematografice de care am avut parte - atat cele full HD cat si cele scalate din vechiul format standard cu ajutorul player-ului DVD, tehnologia Ambilight a celor de la Philips spunandu-si din plin cuvantul la cresterea calitatii vizionarii in special in conditii de intuneric total.
Prin portul USB se pot conecta diverse device-uri de stocare, chiar si hard disk-uri formatate NTFS, de pe care putem rula videoclipuri in format DivX sau Mpeg4, muzica in format Mp3 sau WMA si chiar fotografii in format Jpeg.
Dar atuul sau forte, ceea ce m-a atras intr-adevar, a fost posibilitatea conectarii la internet direct prin portul de retea.
Prin Philips NET TV avem acces la videoclipurile de pe YouTube, la o impresionanta colectie de radio-uri online, la jocuri online pe Funspot sau la diverse site-uri cu stiri. Pe langa acestea putem chiar naviga pe orice alta pagina de internet dorim, avand la dispozitie o tastatura virtuala pe care o butonam cu ajutorul telecomenzii.
Este unul dintre televizoarele noii generatii care poate asigura atat divertismentul absolut prin suportul multimedia cel mai uzitat la ora actuala, aproape fara a mai fi nevoie de alt echipament suplimentar, dar si accesul la informatia scrisa sau video de pe internet direct de pe canapea.

Pret aproximativ 4.034 lei, www.philips.ro