Arts & Design

Time Out propune cititorilor ZF 10 recomandări pentru acest weekend

13 ian 2011 38 afişări
Din aceeaşi categorie
 Time Out propune cititorilor ZF 10 recomandări pentru acest weekend

1. Teatru: "Nevestele vesele din Windsor", premieră la Teatrul Metropolis

Piesa în regia lui Alexandru Tocilescu se joacă pe scena Teatrului Metropolis pe 15 ianuarie, de la orele 19:00. Comedia îl are în centrul acţiunii pe Sir John Falstaff, un soldat beţiv şi bătăuş. Pentru a pune mâna pe banii unor femei acesta va cere în căsătorie în acelaşi timp mai multe doamne. "Logodnicele" sale se distrează pe socoteala soldatului beţiv, care va fi demascat. Preţul unui bilet este de 31,80 lei. Piesa durează 2h şi 15 min (cu pauză)

Teatrul Metropolis Mihai Eminescu 89
www.teatrulmetropolis.ro
Biletele se pot rezerva la numerele 021 210 51 08 sau 0728 138 265

Citeşte mai multe despre "Nevestele vesele din Windsor" pe Time Out

2. Copii: Joacă şi creaţie la Casa Satya

Restaurantul naturist propune o duminică plină de jocuri atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Desene, pictură, origami, modelaj şi alte tehnici vor fi explicate de Alexandru Bugnariu, artist plastic şi educator Waldorf. La sfarşitul zilei, puteţi încerca preparatele naturiste ale restaurantului.

Casa Satya, Banu Manta 25, 0788.788.11


Citeşte o cronică a restaurantului pe Time Out

3. Film: O poveste încâlcită

Filmul de animaţie este inspirat de o poveste a fraţilor Grimm. Personajul principal este adolescenta Rapunzel, răpită încă de cand era un bebeluş şi ţinută captivă într-un turn de mama sa Gothel. Îl puteţi vedea la Hollywood Multiplex, Movieplex şi reţeaua Cinema City. Programul complet pe www.hmultiplex.ro

Citeşte mai multe pe Time Out

4. Expoziţie: Costumele lui Serghei Diaghilev, ultimul weekend la MNAR

Expoziţia "Operele ruseşti în zorii Baletelor Ruseşti 1901-1913" mai poate fi vizitată până duminică la Muzeul Naţional de Artă al României. Expoziţia cuprinde 85 de costume create pentru operele produse de Serghei Diaghile la Paris.

Muzeul Naţional de Artă al României, Calea Victoriei 49

http://www.mnar.arts.ro/

Citeşte mai multe despre expoziţie AICI

5. Concert: Pierde noapte cu Nightlosers

Nightlosers cântă săptămâna aceasta pe 14 ianuarie în Lăptăria lui Enache. Formaţia, cunoscută pentru ritmurile care îmbină muzica tradiţionă ardelenească şi blues-ul american, pregăteşte un nou album. Concertele vor cuprinde şi câteva dintre piesele aflate în lucru. Spectacolul începe la orele 22:00. Biletul costă 15 lei (achiziţionat în avans), 20 de lei în seara concertului.

Lăptăria lui Enache, Nicolae Bălcescu 2

Citeşte mai multe despre concertul Nightlosers AICI

6. Muzică: The Croassroads cântă în Hard Rock Cafe

Trupa "The Crossroads" cântă în cafeneaua din Herăstrău pe 15 ianuarie. Melodii rock, blues, contry sau soul pot fi ascultate, în interpretarea live a formaţiei, de la orele 22.30. Intrarea liberă.

Hard Rock Cafe, Kiseleff 32

7. Muzică clasică: Luna Verdi la Operă

Opera Naţională Bucureşti dedică patru spectacole lui Giusepper Verdi. Pe 16 ianuarie este programat unul dintre cele mai noi spectacole incluse în repertoriul ONB, "Cei doi Foscari" (I due Foscari). În cadrul spectacolului, soprana Silvia Sorina Munteanu va debuta în rolul Lucreziei Contarini.

Opera Română, Mihail Kogâlniceanu 70
http://www.operanb.ro/

Citeşte mai multe AICI

8. Petrecere: Revelion pe rit vechi în Club Envy

Vineri şi sambătă de la orele 23.30, în clubul Envy se sărbătoreste revelionul pe rit vechi. Distracţia este în stil rusesc: cu multă vodcă şi dansuri tradiţionale.

Club Envy, Amiral Constantin Balescu 3

9. Film: Proiectie specială la MŢR, Burta Balenei

Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCRR) organizează pe 16 ianuarie o proiecţie specială a filmului "Burta balenei" scris şi regizat de Ana Lungu şi Ana Szel. La proiecţia filmului participă Ana Lungu precum şi alţi membri ai echipei.

Noul Cinematograf al Regizorului Român - MŢR (Şos. Kiseleff 3) pe 16 ianuarie, orele 20:00. www.nccr.ro

Citeşte mai multe detalii despre film pe Time Out

10. Porţie dublă de Stand-Up comedy

Cei mai cunoscuţi comedianţi de la noi - Vio, Teo şi Costel - vin în Clubul 99 vineri şi sâmbătă de la orele 20:00 şi 23:00. Pregătiţi-vă pentru glume noi şi porţii zdravene de râs.

Club 99 - Bulevardul Dacia 99