Arts & Design

Vreţi să cumpăraţi un cadou inedit? Ce aţi zice de o umbrelă pentru câini? Cele mai ciudate produse vândute pe internet - GALERIE FOTO

24 mar 2012 1068 afişări de Paul Comsa
Din aceeaşi categorie

Oricât de bine ne cunoaştem prietenii şi rudele, ni se întâmplă adesea să rămânem în pană de idei atunci când vine vorba să le cumpărăm cadouri. Acum, datorită unui portal de cumpărături care preia ofertele cele mai trăznite ale marilor magazine online ale lumii, sarcina de a găsi un cadou inedit a devenit mult mai uşoară.

Site-ul Me Wanty oferă vizitatorilor o colecţie de produse bizare vândute pe internet, multe dintre ele fiind vândute pe Amazon, cel mai mare magazin online din lume. Cine accesează pagina portalului de cumpărături, face primii paşi într-o lume cu produse şi invenţii ciudate, plină de gadget-uri despre care mulţi nici nu ştiu că există. Pe Me Wanty puteţi găsi aproape orice, de la umbrele pentru câini şi scutere care pot fi transformate în bagaje de mână, până la bilete de loterie false sau perne în formă de cap de cal.

Deşi utilitatea multor produse este îndoielnică, site-ul se bucură de succes, el adresându-se în special clienţilor care au simţul umorului şi vor să facă un cadou ieşit din comun. În galeria foto am pregătit o listă cu produse ciudate care pot fi cumpărate online, prin intermediul portalului Me Wanty.