Ceasuri & Bijuterii

10 recomandări Time Out selectate pentru cititorii ZF pentru acest sfârşit de saptamână

02 dec 2010 49 afişări
Din aceeaşi categorie

Revista Time Out Bucureşti vă spune care sunt cele mai noi filme si cele mai bune concerte ale finalului de săptămână, unde puteţi lua prânzul în oraş şi care sunt evenimentele pe care nu trebuie sa le rataţi.

Premiera filmului "Spărgătorul de nuci"

Una dintre cele mai frumoase poveşti de Crăciun, "Spărgătorul de nuci"în regia lui Andrei Konchalovsky rulează în cinematografe din 3 decembrie. Îl puteţi vedea la Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema şi reţeaua Cinema City.

"Rise up" cu Yves Larock

Unul dintre cei mai cunoscuţi DJ ai momentului, Yves Larock vine la Romexpo vineri seara de la orele 23.00. DJ-ul va mixa în cea mai mare sferă de proiecţii din lume, şi anume Stratosfera, ale cărei proiecţii exterioare pot fi văzute de la o distanţă de câţiva kilometri.

La Madragora, cina printre exponate

Puteţi ieşi la restaurant şi în acelaşi timp să admirati o expoziţie de bijuterii şi ceasuri. Restaurantul "La Madragora" (strada Mendeleev 29) aniversează 4 ani, iar pentru a marca evenimentul au pregătit ceva mai mult decât un meniu delicios. Helvetansa prezintă o colecţie rafinată şi irezistibilă de Haute Joaillerie şi Horlogerie.

Melanie Fiona, concert R'n'B în în Fratelli Studios

Hit-urile "Give it to me right"şi "Monday morning" se vor auzi în această seară în Fratelli. Melanie va cânta începând cu orele 22.00, preţul unui bilet este de 200 de lei.

Concert de muzică clasică la Sala Palatului

Quartetto d'Archi della Scala di Milano concerteaza in aceasta seara de la orele 19:30. Biletele costă 40 lei, 90 lei şi 190 lei.

Reduceri în Băneasă Shopping City

Magazinele de bijuterii, ceasuri, accesori şi decoraţiuni se întrec în discounturi. Yuno Pearls oferă până la 20% discount, Cielo Venezia de 50%, iar Kultho - 15% discount pentru ceasuri, bijuterii din oţel şi argint şi 5% discount pentru bijuteriile din aur. Totodată, în acest weekend, are loc şi expoziţia Tissot în cadrul căreia pot fi admirate ceasuri din anul 1911.

Horia Brenciu în Hard Rock Cafe

Horia Brenciu alături de HB Orchestra susţine sâmbătă, de la ora 22.30, un concert-tribut Frank Sinatra. "My way" sau "New York" sunt doar câteva dintre coverurile interpretate de Brenciu sâmbătă seara. Biletele costă 40 de lei.

O cupă de şapanie la Hilton

"Friday, I'm in love with champagne!" acesta este numele evenimentului prin care Cafeneaua Athenee încheie săptămâna. Se serveşte Piper Heidsieck (45 de lei paharul) iar DJ Ryan Kite şi DJ Drum vor fi la platane.

Acorduri de chitară cu Paul Gilbert

Unul dintre cei mai apreciaţi chitarişti ai lumii, americanul Paul Gilbert concertează pe 4 decembrie în Silver Church, de la orele 20.00.

Drum'n'bass la Arenele Romane

Benny Page şi Trolley Snatcha vor mixa pe 4 decembrie, de la orele 22:00, la Arenele Romane.