Ceasuri & Bijuterii

A început nunta anului. Vedeţi aici primele imagini cu Cristi Borcea şi Alina Vidican - GALERIE FOTO VIDEO

28 aug 2011 3190 afişări de Tone Adrian
Din aceeaşi categorie

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, şi soţia sa, Alina Vidican, s-au căsătorit religios, duminică, la biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, naşii cuplului fiind finanţatorul stelist Gigi Becali şi soţia acestuia, Luminiţa.

Slujba religioasă a durat aproximativ o oră fiind oficiată de un sobor de opt preoţi.

Noul cuplu Borcea a fost aşteptat la ieşirea din biserică de o limuzină Rolls-Royce de culoare albă cu argintiu, cadoul din partea naşului Gigi Becali. Naşul Gigi Becali a fost cel care a condus limuzina spre restaurantul de lux din Otopeni unde va avea loc petrecerea.

Primii invitaţi la nuntă au sosit la biserică în jurul orei 16.30, ei fiind din partea miresei şi urând cuplului să fie fericit şi să aibă mulţi copii.

La intrarea în biserică a fost pus covorul roşu, acesta fiind încadrat de ornamente din flori: orhidee albe, hortensii albe şi trandafiri albi. Lumânările au fost din orhidee albe şi hortensii albe.

Mirii au sosit într-o limuzină Lincoln de culoare albă, alături de naşi. Cristian Borcea a fost îmbrăcat într-un costum alb, cu papion roşu, iar mireasa a purtat o rochie din dantelă şi broderii, cu panglici de organza, paiete, perle şi cristale. Mireasa avea un buchet din orhidee albe şi un voal de aproximativ doi metri.

Naşul Gigi Becali era îmbrăcat tot într-un costum alb, iar naşa Luminiţa Becali într-o rochie lila.

Măsuri de securitate sporite au fost instaurate pentru această ceremonie, agenţi de pază fiind plasaţi de o parte şi de alta a aleii.

De asemenea, evenimentul a suscitat un interes deosebit în rândul presei, cu peste 200 de jurnalişti prezenţi.


A inceput NUNTA ANULUI! Cristi Borcea si Alina Vidican se casatoresc la Biserica din Pipera! De ce e nervos Gigi Becali! VIDEO pe www.sport.ro