Ceasuri & Bijuterii

Accesorii de vacanţă

29 iul 2013 349 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

La fel ca şi ţinutele mai lejere, şi accesoriile ar trebui să se asorteze atmosferei de vacanţă  fie că e vorba de un ceas urban ce aminteşte de New York, un set de bijuterii porivit pentru plajă sau cocktail, sau un talisman cu Turnul Eiffel.   

Linia Clifton de la Baume & Mercier a fost inspirată din moda anilor ’50 şi păstrează ceva din dinamica New Yorkului din acea perioadă, îmbinând armonios tradiţia cu modernitatea. Modelul Clifton Complete Calendar - Moon phase, arhetipul modelelor de ceasuri urbane din anii ’50 este anul acesta redesenat cu o carcasă din oţel finisat şi un diametru mai generos de 43 de mm. Pe cadran se poate citi acum, pe lângă tercerea orelor şi minutelor, şi data dar şi fazele lunii, poziţionate într-o apertură la ora 6. Ceasul este dotat cu un mecansim cu întoarcere manuală, vizibil prin spatele din cristal safir. Cureaua este din piele de aligator şi se potriveşte perfect unui dandy new yorkez.

Brandul italian Giovanni Ferraris propune pentru anul acesta pe lângă colecţiile principale, o linie mai jucăuşă denumită Minu, potrivită pentru vacanţă datorită versatilităţii sale şi a culorilor ce amintesc de palul deşertului până la nuanţele aprinse ale apusului mediteranean. Bijuteriile discrete par mai puţin pretenţioase fiind potrivite pentru orice timp al zilei, la o rochie mai elegantă sau la blugi şi tricou. În această colecţie ludică şi feminină culoarea joacă un rol important, pietrele colorate, prinse în aur galben luând natural forma inelelor, pandantivelor şi cerceilor.

Pentru cei ce de-abia pleacă în concediu sau care tocmai s-au întors,  Pandora transformă amintirile de vacanţă în talismane. Pentru a-ţi aduce aminte de Paris poţI alege  un talisman cu Turnul Eiffel, iar pentru călătoria la Roma un talisman ce înfăţisează Colloseum-ul. Pentru city-break-ul în Barcelona poţI purta la brăţară talismanul Sagrada Familia, iar pentru Berlin, talismanul  Poarta Brandenburg. Din aceeaşI colecţie fac parte şI talismane scooter care amintesc de dolce vita şi plimbările pe înserat, sau talismanul balon cu aer, avion şI chiar aparat foto.