Ceasuri & Bijuterii

Bijuterii pentru covorul roşu

15 iul 2014 290 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Vara a adus la Teilor o nouă colecţie de bijuterii, demne de purtat la premiile Oscar. Colecţia Exclusive este formată din bijuterii realizate în totalitate manual, din aur şi încrustate cu diverse tipuri de pietre preţioase.

Pietrele încrustate manual în montura bijuteriilor sunt 100% naturale, iar printre ele se numără perle tahitiene, diamante, safire, smaralde sau rubine, alături de pietre semipreţioase precum turmalina verde, topaz London Blue, piatra lunii, ochi de tigru, kunzit, opal, acvamarin, lapis, garnet, agate sau onix.

Elementele supradimensionate şi uşor exagerate ale bijuteriilor sunt redate prin pietre preţioase cu o coloristică efervescentă.

Motivele pentru colecţia exclusivistă sunt preluate din natură, dar şi din cultura orientală. Designerii au folosit aurul ca element de bază în realizarea pieselor, bătut în diamante şi având ca piese centrale pietre intens colorate, aşezate cu grijă pentru a păstra estetica culturii din care se inspiră.

Bijuteriile din colecţia Exclusive se înscriu în clasa accesoriilor neconvenţionale, ce explorează fiecare faţetă a pietrelor preţioase, dându-le impresia de bijuterii vii.