Ceasuri & Bijuterii

Care e singura broască din lume care-ţi spune cât e ora?

18 aug 2012 672 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Compania elveţiană de ceasuri MB&F s-a inspirat pentru cea mai recentă creaţie orologeră dintr-o specie de broască otrăvitoare care trăieşte în pădurile tropicale din America de Sud, scrie luxuo.com.

Ceasurile HM3 au un design similar cu forma şI culorile broaştei, de la carcasă până la sferele care citesc orele şI minutele şI care seamnă foarte bine cu ochii bulbucaţI ai amfibienilor. Carcasa e din zirconiu high tech acoperit de un strat subtil de PVD, care contrastează spectaculos cu butoanele din aur de 18 carate şI cu rotorul din aur de 22 carate poziţionat în vârful complicaţiei create de Jean-Marc Wiederrecht.

Este ştiut faptul că ochii broaştelor pot vedea în multe direcţii fără să fie nevoie de mişcarea capului,pe acelaşI principiu noile modele de la MB&F au două sfere, pentru ore şI minute, care pot fi citite din mai multe unghiuri. Fiecare "ochi" e acoperit cu cristal de safir de 0.28 mm şI este realizat din aluminiu solid, astfel că nu cântăreşte mai mult de 0.5g. Ceasurile HM3 Poison Dart Frog sunt realizate într-o ediţie limitată de 10 piese şI pot fi cumpărate doar de la magazinul Hour Glass din Singapore. .