Ceasuri & Bijuterii

Ceasuri cu stil, dar şi cu touchscreen

22 aug 2011 1061 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Pentru colecţia de haine prêt-à-porter toamnă-iarnă 2011 brandul D&G a reinventat garderoba anilor '90, purtată de Madonna şi de George Michael (pe vremea când făcea parte din trupa Wham).

La polul opus, în noua colecţie de ceasuri semnată de D&G Time şi denumită High Contact, inspiraţia designerilor vine direct din viitor.

Noile modele de ceasuri D&G au parte de un design futurist şi de ultimele tehnologii, ca de exemplu touchscreen-ul.

Ceasurile sunt prevăzute cu un cadran touchscreen sofisticat care, prin intermediul senzorilor ataşaţi de carcasă, permit accesul către funcţiile ceasului - dată, oră, cronograf, alarmă, oră locală în 32 de oraşe diferite din întreaga lume, precum şi iluminarea cadranului - doar prin atingerea uşoară cu degetul.

High Contact încorporează aceeaşi tehnologie care se regăseşte la smartphone-uri sau MP3 playere, doar că de data aceasta este aplicată unui produs cu design fashion. Carcasa pătrată cu linii simple, fără butoane sau remontoare, este realizată din oţel sau oţel placat IP negru şi e acoperită cu sticlă subţire colorată care înconjoară cadranul digital şi permite iluminarea acestuia.

Cureaua din silicon este disponibilă în aceleaşi culori vibrante ca şi carcasa: negru, alb, albastru, roz şi portocaliu.