Ceasuri & Bijuterii

Ceasuri de finante

07 mai 2009 29 afişări
Din aceeaşi categorie
Ceasuri de finante
Mihaela Forgaciu, vicepresedinte Sales/ Marketing&PR/ Human Resources in cadrul grupului financiar Assess Finance Group, spune ca adesea „inveseleste" mediul financiar rigid in care isi desfasoara activitatea printr-o pata de culoare adusa de accesorii. Pe langa esarfe, din care are o colectie impresionanta de peste 120 de exemplare, Forgaciu se declara o pasionata de ceasuri.
„De fiecare data cand merg in strainatate imi achizitionez un ceas. Am o colectie de ceasuri de masa vechi, pe care le-am gasit prin aticariatele si boutique-urile de specialitate, si mai nou mi-am descoperit pasiunea pentru ceasurile de mana", explica Forgaciu. Managerul spune ca ii place foarte mult Vacheron Constantin si este mandra de Rolex-ul pe care l-a achizitionat dupa o perioada de economii.
In acelasi timp, are un apetit pentru ceasurile fashion, pe care il recunoaste privind la modelul Guess ales pentru o zi lunga la birou.
„Imi plac foarte mult si ceasurile unor branduri mai putin cunoscute, cum ar fi Mark Ecko, dar si modelele care apartin caselor importante", povesteste Frogaciu, adaugand ca de obicei achizitiile le face din Statele Unite unde calatoreste des. In plus, spune ca in ultima perioada a inclus pe lista de achizitii si modele orologere ale caselor de bijuterii, precum Piaget, Cartier sau Dior.