Ceasuri & Bijuterii

Cum arată ediţia limitată de ceasuri Dior, special realizată pentru prinţesele moderne

02 oct 2011 203 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Cea mai recentă colecţie de ceasuri de la Dior poartă numele VIII- cifra norocoasă a casei de modă, şi prezintă trei serii de piese exclusiviste, printre care şi Dior VIII Grand Bal, destinată să strălucească în lumina candelabrelor, în ritmul unul vals ameţitor.

Ceasurile Grand Bal sunt prezentate în patru variante - Broderie, Dentelle, Plumetis şi Plissé şi au fost realizate în ediţie limitată de 88 de piese.

Modelul Broderie are o carcasă cu diametru de 38 de mm, realizată din ceramică high tech şi luneta "brodată" în diamante, cu inserţii de ceramică. Spatele carcasei este realizat din safir transparent iar cadranul este îmbrăcat în sidef vietnamez negru şi e gravat cu diamante în formă de candelabru. În total ceasul are 283 de diamante de 0.99 de carate. Brăţara neagră este realizată la rândul său din ceramică şi ar îmbrăca elegant orice încheietură de prinţesă (modernă). În spatele aspectului delicat, ceasul are un mecanism automat calibru Dior Inversé care valsează armonios rotorul de pe cadran. Rezerva de putere durează pâna la 40 de ore, timp suficient pentru încă un dans.