Ceasuri & Bijuterii

Despre cel mai bun prieten al unei femei

13 nov 2015 581 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie

„Diamantul este cel mai bun prieten al unei femei pentru că durează o viaţă. Femeile vor ceva care să dureze o viaţă iar această dorinţă face pentru noi ca lucrurile să fie mai uşoare pentru că vindem diamante“, spune clar Linda Vanderschueren, cea care alături de designerul Anton Schellekens a pus în 2007 bazele companiei de bijuterii Antonellis. Sediul central al Antonellis este oraşul belgian Antwerp, inima comerţului global cu diamante. Potrivit reprezentanţilor Bijuteriei Teilor, compania care aduce pe plan local piesele Antonellis, întreaga valoare a comerţului cu diamante la nivel global este de peste 30 de miliarde de euro, 85% din această sumă fiind realizată chiar în Antwerp.

„Am remarcat în ultima perioadă o creştere a cererii pentru bijuteriile made to measure. Clientul vine cu pietrele lui, cu cerinţele lui de design iar noi ne ocupăm de execuţie. Este o piaţă care prinde din ce în ce mai mult contur“, spune Linda Vanderschueren care înainte de a se asocia în business-ul Antonellis a acumulat o experienţă de peste două decenii în vânzarea de bijuterii de lux.

„Ne-am dorit să avem colecţiile noastre. Este o pasiune şi cred că este cel mai frumos lucru pe care poţi să-l faci“, mai spune reprezentanta Antonellis, aflată pentru a doua oară în România.

Ea mai spune că anual Antonellis lansează două colecţii. În general, bijuteriile Antonellis sunt caracterizate printr-un design simplu, liniile aerisite scoţând în evidenţă adevărata vedetă a pieselor, diamantele.

Linda Vander­schu­e­ren a mai precizat că cele mai scumpe diamante sunt cele albastre, urmate de cele roz, galbene, albe, ca­fenii şi negre.