Ceasuri & Bijuterii

La moda pe schiuri

29 oct 2009 82 afişări
Din aceeaşi categorie
La moda pe schiuri

In strainatate partia de schi a devenit de mult un loc pentru etalarea ultimelor trenduri in moda...costumelor de schi. Probabil din acelasi motiv, costumele de schi de designer au ajuns, cu intarziere, si in Bucuresti.

Designerul Stephan Pelger a realizat in premiera pentru brandul Vuarnet o colectie de astfel de costume fashion croite din materiale pretioase la atingere, dar si din necesarul Goretex impermeabil, desi, cel mai probabil, modelele nu au fost realizate pentru a fi tavalite prin zapada de catre un incepator pe schiuri. Linia de schi Vuarnet by Stephan Pelger a fost prezentata in cadrul unui "vernisaj" unde costumele au fost prezentate pentru publicul monden, pe modele din plastic, intr-un mix de croieli clasice, gulere si mansete din blana si cristale Swarovski. Costumele se gasesc in showroom-ul designerului Stephan Pelger, dar vor putea fi cumparate in curand si din magazine de lux din capitala.

Pentru cei care prefera un look mai underground, in magazinul Entrance, fostul Conformist, se gaseste linia de costume de schi Actlive, semnata de designerul Marithé Fran'ois Girbaud. Pantalonii si jachetele prezentate in magazin sunt doar o parte din colectia lui Girbaud si, ca multe dintre creatiile sale, sunt multifunctionale, pot fi purtate pe partia de schi, dar si pe strada. Pe langa costumele "all black" se gasesc si accesorii pentru partie precum fesuri originale colate din mai multe bucati de materiale . In magazinul relocalizat pe strada Brezoianu sunt prezentate, alaturi de colectiile lui Marithé Francois Girbaud, si haine semnate de designeri ca Fujiwara sau Comme des Garcons.