Ceasuri & Bijuterii

Marc Hayek, tradiţie în orologeria high-end

03 apr 2012 348 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

1. Un obiect pe care-l port întotdeauna cu mine... este medalionul pe care l-am primit de la mama mea în urmă cu 15-20 de ani. Este o amuletă egipteană, intitulată "cheia vieţii". Ar mai fi ceasul, doar că pe acesta îl dau jos când concurez la raliu.

2. Hobby-urile mele sunt... cursele de maşini şi scufundările. Cred că ştim mai multe despre spaţiu decât despre ocean.

3. O destinatie de vacanţă pe care aş recomanda-o... sunt insulele Maldive, doar pentru cei care sunt pasionaţi de explorarea oceanului, altfel nu sunt prea multe lucruri de făcut acolo.

4. Cel mai frumos suvenir pe care l-am adus acasă dintr-o călătorie recentă... este amintirea fiului meu care a făcut pentru prima oară scufundări şi a exclamat entuzisat "water works!".

5. Ceasul pentru mine... e un produs care stârneşte emoţii, dar este şi o investiţie relativ sigură, îşi păstrează valoarea în timp.

6. Cea mai recentă achiziţie exclusivistă... este cel mai nou ceas de scufundări X Fathoms de la Blancpain.

7. Port un ceas... Breguet Classique Chronométrie, îl testez, preferatul meu de la Breguet rămâne însă Tradition Tourbillon.

8. Obiectele mele preferate din garderobă sunt... pantofii Berluti, am o pasiune pentru pantofi, şi hainele de la brandul napoletan Kiton. Nu-mi place să port cravate, nici bunicului meu nu-i plăcea, stilul casual e trăsătură de familie.

9. Colecţionez ... sticle de vin. Am în cramă în jur de 2.500 de sticle printre care vedetele sunt Chateau D'Yquem din 1900, pe care nu o voi deschide niciodată pentru că are valoare sentimentală, şi câteva sticle de Petrus pe care aştept să le deschid la ocazii speciale. Îmi pace să descopăr etichete mai puţin cunoscute ca de exemplu Gantenbein, un vin elveţian produs în cantităţi limitate.

10. Gastronomia preferată este… cea locală, din ţările pe care le vizitez. Îmi place mâncarea thailandeză pentru varietatea de gusturi, cea indiană, şi în general cea asiatică pentru mirodenii.

11. O lucrare de artă pe care aş cumpăra-o… ar trebui să fie semnată de Dali, îmi place stilul său suprarealist.