Ceasuri & Bijuterii

Povesti de iarna cu monograme

22 oct 2009 119 afişări
Din aceeaşi categorie

Si printre ele, la fel de magice, sunt selectiile Louis Vuitton de anul acesta - geanta de dama Lockit din piele Suhali, Pilot Case pentru barbati din piele Taiga, Monogram Etoile City din tesatura Monogram sau geanta Sistina din panza Damier. Ca si in anii trecuti, Louis Vuitton a strans cateva dintre bestseller-urile colectiilor existente intr-o serie dedicata Craciunului. "Inima" ramane colectia permanenta cu monograme.

Pentru ca este un brand de lux si nu de fashion, un produs Louis Vuitton nu moare in sase luni. De aceea se spune ca o geanta Vuitton e cu atat mai pretioasa cu cat e mai veche.

Pentru iarna 2009-2010, Louis Vuitton propune accesorii pentru barbati si femei, de la genti si portofele la bijuterii, ceasuri, esarfe, cravate, curele, ochelari de soare, obiecte de scris. Conform tendintelor prezentate deja la Saptamana Modei de la Paris, in sezonul care urmeaza se poarta din ce in ce mai mult gentile medii si mai putin cele large si extra-large.

De asemenea, geanta se poarta din nou cu banduliera, pe umar.

Pentru seara plicurile trebuie sa fie cat mai exclusiviste, mai mici si mai aproape de conceptul de bijuterie. Si la barbati sunt in tendinta bandulierele.

In plus, incepand cu anul acesta, gentile si posetele masculine nu mai sunt un tabu. Daca in anii trecuti nu erau foarte folosite, acum sunt un "must-have", fie ca sunt sport sau business.

Majoritatea propunerilor din "Les contes de Louis Vuitton" sunt din colectia cu monograme - gentile Messenger, Mon Monogram Speedy, Totally Monogram.

Dar exista si accesorii din alte colectii, pentru cei mai putin "clasici". Geanta Lunar din piele Mahina, plicul Minaudiere Tresor din piele de piton brodata, geanta L'Absolu din piele de crocodil, geanta Bagatelle din piele Epi. Colectia include si accesoriile pentru barbati - ceasul desteptator de voiaj Tambour, stiloul Cargo, portofelul Compact, esarfele de casmir.