Ceasuri & Bijuterii

Poveşti lucrate manual. Haine, decoraţiuni interioare şi accesorii hand made

02 sep 2010 512 afişări de Negoita Anca Maria
Din aceeaşi categorie
Poveşti lucrate manual

Un nou magazin cu haine, mobilă, decoraţiuni interioare şi accesorii hand made s-a deschis pe b-dul Elisabeta, la doi paşi de Cişmigiu. Zuza este un boutique şic cu umeraşele şi rafturile pline de obiecte artizanale, de la bijuterii brodate şi mobilier pictat manual la păpuşi, covoare, cufere antice sau antichizate, scaune din fier forjat şi candelabre. Dacă există ceva ce nu se află în magazin, este bine de ştiut că de la Zuza se pot comanda, printre altele, haine, încălţăminte, chiar şi tablouri.

Creatorii care îşi expun piesele pe rafturile boutique-ului sunt Ana Ponta - cea care i-a creat pe Zuza şi Zuzu, cele două păpuşi imense de la intrare parcă ieşite dintr-o poveste interbelică -, Cristina Joia (pictură), Adina Popescu (perne brodate). Păpuşile nu sunt de vânzare, dar tot restul este. Rochiile costă între 75 şi 360 de lei, genţile pot fi achiziţionate pentru 70-730 lei, mesele pictate manual costă aproximativ 550 de lei, cuferele vintage 750 de lei. De la Zuza se pot cumpăra şi produse cosmetice româneşti realizate exclusiv din ingrediente naturale (un unt de shea Soapmill costă 75 de lei) şi săculeţi parfumaţi cu levănţică.

Pentru cei neiniţiaţi magazinul ar putea părea uşor labirintic.

În parte pentru că decorul parcă este desprins dintr-o poveste cu zâne (şi zuze). Dar şi pentru că are atât de multe tipuri de produse încât s-ar putea să vă rătăciţi până le vedeţi pe toate. Dar tocmai acesta este farmecul şi riscul curiozităţii, nu?

Pe site, de unde se pot comanda anumite produse dacă nu vreţi să mergeţi până la magazin, totul este mult mai bine structurat. Sunt bijuterii cu mărgele croşetate sau din sârmă argintată, curele şi brâuri, haine, încălţăminte, pălării şi cosmetice pentru doamne, jucării şi mobilier pentru copii (plus o ofertă de organizări evenimente şi petreceri pentru cei mici) şi haine, încălţări şi accesorii pentru domni. O categorie specială este designul interior. Ofertele sunt din cele mai diferite - lumânări din ceară bio, patchwork (artă din petice), ceramică şi olărit.