Ceasuri & Bijuterii

Stil de manager. Astăzi Orlando Szasz, Renania

01 ian 2012 1241 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

1. Cartea pe care o citesc acum este... "Who says Elephants can't dance - Inside IBM's historic turnaround", de Louis V Gerstner.

2. Un obiect pe care-l port întodeauna cu mine... este mobilul, un Nokia N97, şi portofelul.

3. O destinaţie de vacanţă pe care aş recomanda-o... Costiera Amalfitana, aşa cum îi spun italienii. Frumuseţea locului este ieşită din comun, lucru recunoscut şi de UNESCO, care a introdus zona în patrimoniul mondial de bunuri culturale şi naturale.

4. O descoperire inedită dintr-o călătorie recentă... este Guangzhou South Train Station, din China. Această gară este mai impresionantă decât aproape toate aeroporturile renumite din capitalele europene.

5. Cel mai frumos suvenir pe care l-am adus acasă dintr-o călătorie recentă... este o carte interesantă cumpărată din aeroportul din Doha. Este vorba despre "Confessions of an Economic Hit Man", de John Perkins.

6. Cea mai recentă achiziţie exclusivistă.... un ceas marca Jaeger Le Coultre - modelul Duometre a Quantieme Lunaire.

7. Un artist pe care l-aş colecţiona dacă aş putea... este Vermeer. Am vizitat recent Rijksmuseum din Amsterdam şi am rămas impresionat de o pictură semnată de el.

8. Ceasurile mele preferate.... sunt de la Patek Philippe şi Jaeger Le Coultre, urmate de Vacheron Constantin şi Ulysse Nardin. Aştept cu nerăbdare anul viitor când mi se va livra un ceas Patek Philippe (ref 5270 G) comandat încă de la începutul acestui an.

9. Site-urile mele preferate... sunt booking.com care îmi conferă flexibilitate în călătoriile mele şi YouTube care mă ţine conectat la muzica preferată.

10. Obiectele mele preferate din garderobă sunt... de obicei haine semnate de Ralph Lauren şi încălţăminte de la Hogan şi Tod's. Majoritatea timpului adopt stilul sport-casual.

11. Maşina mea… este un F599 Fiorano.

12. Un cadou pe care aş vrea să-l primesc... este o poză/un tablou cu străbunicul meu.