Ceasuri & Bijuterii

Stil de manager . Vedeţi aici care este stilul Manuelei Oprişan, PR Manager Intel Corp. GALERIE FOTO

10 nov 2011 2655 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

1. Un obiect care mă reprezintă este ... ceasul. Îmi place să am control asupra timpului, e un obicei pe care mi l-am cultivat singură, încă din copilărie. Pe atunci refuzam să dorm fără ceas la mână, de teamă că dacă mă trezeam, nu aş fi ştiut ce oră este.

2. Ultima descoperire în Bucureşti este... ArtYourself, galeria de artă contemporană recent deschisă în zona parcului Kiseleff, într-o vilă ce aminteşte de Bucureştiul vechi.
3. Cartea pe care o citesc acum este ..."La răsărit de Eden", de John Steinbeck.
4. Un obiect pe care-l port întodeauna cu mine este ...pe lângă ceas, telefonul mobil, un Blackberry Bold 9780. Deşi nu-mi place neapărat să vorbesc la telefon, folosesc foarte mult e-mailul. Poziţia mea regională din compania Intel presupune şi călătorii frecvente, când internetul pe telefon mă scoate din încurcături.
5. Îmi place să ascult ...U2, Depeche Mode şi Malú, o artistă din generaţia tânără, din Spania, care îmbină ingenios în muzica sa influenţe flamenco şi pop/rock. Ultimul concert pe care l-am programat a fost U2, la Istanbul, anul trecut.
6. O destinaţie de vacanţă pe care aş recomanda-o este... Machu Picchu, Perú, e un loc care-ţi taie respiraţia. Pentru cine doreşte plajă şi soare, aş recomanda Punta Cana, Republica Dominicană. Pentru relaxare, Grand Baie, Mauritius, iar pentru gastronomie, sudul Spaniei, mai ales Malaga şi Sevilla. De asemenea, împătimiţii de aventură în natură trebuie să ajungă în Cancun, Mexic.
7. O descoperire inedită dintr-o călătorie recentă...este cât de diversificată este viaţa dintr-un recif de corali între Mauritius şi Seychelles, în Oceanul Indian, şi cum arată în realitate versus imaginile de la televizor.
8. Cel mai frumos suvenir pe care l-am adus acasă dintr-o călătorie recentă este...o mască incaşă din piatră, sculptată de descendenţi ai incaşilor de pe valea râului Urubamba, în Perú. De obicei, am însă obiceiul de a cumpăra bijuterii care spun ceva despre locurile pe care le vizitez.
9. Cea mai recentă achiziţie exclusivistă este... o pereche de pantofi Moschino, colecţia de sezon.
10. Un artist pe care l-aş colecţiona dacă aş putea este...Aleha Năstase, o tânără pictoriţă foarte talentată, cu care am norocul să fiu prietenă.
11. Bijuteriile mele preferate sunt... un set de bijuterii cu turcoaze, lucrat manual în Nepal.
12. Ceasul meu preferat este... un Tissot. Am mai multe ceasuri pe care le port în funcţie de vestimentaţie, însă cel mai des port Tissot.
13. Site-ul meu preferat este... pentru ştirile din domeniul IT şi mai ales, pentru reviewuri de produse, lab501.ro. Dacă ne referim la pasiuni, cel puţin o dată pe lună accesez site-urile de shopping luisaviaroma.com sau net-a-porter.com.
14. Obiectul meu preferat din garderobă este...o eşarfă Frey Wille din colecţia omagiu Hundertwasser. Este colorată, veselă şi mă ajută să prelungesc puţin atmosfera de vară.
15. Un cadou pe care aş vrea să-l primesc este... o întâlnire, chiar şi scurtă, cu Mario Vargas Llosa, Isabel Allende sau Gabriel Garcia Marquez.