După Afaceri

Cele mai tari maşini din filmele de acţiune

23 mai 2014 207 afişări
Din aceeaşi categorie

Există maşini care au apărut în filme ca accesorii ale unor personaje masculine superhot. Dar există şi maşini care au devenit personajele principale în poveste. Iată câteva dintre ele.

Cine spune că fetele nu sunt deloc interesate de maşini, cai putere sau curse auto nebune?

Ei bine, poate că nu înţelegem la fel de bine ca băieţii detaliile tehnice, poate că nu ştim ce să facem dacă avem o problemă cu maşina (ah, ba da, trebuie să ştim numărul de la un service auto foarte bun) şi poate că nu ne ies parcările decât după câteva încercări. Dar asta nu înseamnă că nu este loc şi pentru noi pe şosele sau că suntem total indiferente în ceea ce priveşte maşinile.

Ba mai mult, suntem fane adevărate ale filmelor de acţiune (da, abia aşteptăm „Fast & Furious 7“, chiar dacă, din păcate, îl vom vedea pe Paul Walker pentru ultima dată pe marile ecrane – dublat în unele scene de către fraţii lui), iar scenele cu maşini ne ţin de fiecare dată cu sufletul la gură.

Şi, pentru că de-a lungul timpului ne-am ales câteva preferate pe patru roţi, v-am pregătit un top al celor mai tari maşini din filmele de acţiune.