Gadget

Accesorii tehnologice pentru domni şi doamne cu simţ practic

03 mar 2014 296 afişări de Bogdan Petre
Din aceeaşi categorie

Panasonic Lumix TZ60

Pasionaţii de fotografie ce ţin la stil şi îşi doresc  o cameră cochetă, performantă şi cu un zoom optic mare, care poate fi utilizată uşor în cele mai diverse condiţii, îşi pot îndrepta atenţia către modelul recent lansat de la Panasonic, Lumix TZ60.

Într-un corp subţire cu un look „fit“, construit din materiale premium, utilizatorii au la dispoziţie un obiectiv cu un zoom optic 30x şi sistem de stabilizare performant Hybrid OISĂ, un senzor de 18Mpix, GPS, NFC şi Wi-Fi, bun la partajarea rapidă a fotografiilor sau la controlul camerei de la distanţă de pe un smartphone sau tabletă.

De asemenea, camera are vizor electronic, poate fi manevrată manual prin intermediul unui inel poziţionat în jurul obiectivului, are funcţie „focus peaking“ care evidenţiază zona de clar la focalizarea manuală, poate înregistra imagini în format RAW sau filma la rezoluţii 1080p la o cadenţă de 60fps, pentru imagini dinamice mai fluide.

Din martie va fi disponibilă pe piaţa europeană la un preţ estimativ de 430 de euro, www. panasonic.com.

 

Google Nexus 5

Cea mai recentă versiune a super-smartphone-ului Google Nexus 5, construit de LG, este îmbrăcată în culoarea roşie, astfel că poate fi cu siguranţă un cadou frumos pentru reprezentantele sexului frumos.

Rămâne la fel de atrăgător şi din punctul de vedere al fişei tehnice: ecran IPS de 4.95 inchi cu rezolutie Full HD, procesor quad-core tactat la 2.3 GHz, chipset grafic Adreno 330, 2GB memorie RAM, stocare internă de 32GB, sistem de operare Android 4.4 KitKat  şi cameră principală de 8 megapixeli capabilă să filmeze la rezoluţii full HD.

Varianta roşie a terminalului LG Nexus 5 are un preţ de 350 euro în Google Play Store.

 

UE Mini Boom

Ultimate Ears lansează UE Mini Boom, o boxă portabilă foarte bună pentru cei sau cele care vor să asculte muzica de pe smartphone, tabletă sau laptop oriunde s-ar afla.

Potrivită mai ales în perioada vacanţelor sau a deplasărilor lungi, aceasta se conectează la respectivul player audio prin Bluetooth şi promite o autonomie de aproximativ 10 ore.

Prin intermediul unei aplicaţii dedicate de Android sau iOS pot fi împerecheate două astfel de boxe, pentru un sunet stereo mai puternic.

Este disponibilă în mai multe culori de primăvară şi are un preţ de 99 euro, www.ultimateears.com.

 

Samsung Galaxy Note 3

Pentru doamnele ce preferă mai degrabă un phablet, adică un smartphone cu ecran mare, există pe piaţă o variantă vesel colorată a cunoscului model Samsung Galaxy Note 3. Acesta are partea din spate acoperită într-o imitaţie de piele vopsită roz, iar stylus-ul SPen este în aceeaşi culoare.

Bineînţeles, utilizatoarele vor avea la dispoziţie aceleaşi performante specificaţii tehnice: un ecran Super Amoled de 5.7 inchi cu rezoluţie full HD, în stare să afişeze imagini clare şi vibrant colorate, plus un procesor quad-core şi 3GB memorie RAM, pentru accesarea în condiţii optime a oricărei aplicaţii portabile. Şi, pentru a face fotografii sau filmări de calitate, este dotat cu o cameră de 13Mpix cu flash, autofocus şi multe funcţii automate interesante.

Pe www.evomag.ro are un preţ de 2.700 lei.