Gadget

Vă întâmpină cu melodiile preferate, se spală şi ridică singură capacul. Este Smart Toilet, ultimul accesoriu în materie de gadgeturi

09 feb 2011 38 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie
Vă întâmpină cu melodiile preferate, se spală şi ridică singură capacul. Este Smart toilet, ultimul accesoriu în materie de gadgeturi

Simte când te apropii de ea, ridică singură capacul întâmpinându-te cu melodiile preferate, trage singură apa şi are grijă să purifice aerul prin emiterea de ioni de argint.

Compania japoneză producătoare de echipamente sanitare INAX a lansat recent o toaletă "gadget" denumită Regio Smart Toilet.

Cu un cost de 7.000 de euro - varianta de culoare neagră sau de 5.900 de dolari - varianta mai "plictisitoare", albă - toaleta este dotată cu tehnologii de ultimă oră.
Regio are capac care se ridică automat, lumini exterioare şi interioare care sunt activate de senzori, cântă muzică de relaxare (sau orice altă muzică preferată de utilizator) când capacul e ridicat şi e dotată cu tehnologie Plasmacluster care elimină mirosurile neplăcute.

Şi foarte important, jetul de apă este "silenţios".

Toaleta se curăţă automat odată cu închiderea capacului dar nu înainte de a curăţa (şi masa, la cerere) utilizatorul cu ajutorul funcţiilor de bideu incluse.