Gastronomie

50.000 de fani la concertul Bon Jovi

10 iul 2011 585 afişări de Mediafax
Din aceeaşi categorie
50.000 de fani la concertul Bon Jovi

Mii de oameni erau prezenţi, duminică, în jurul orei 18.45, în Piaţa Constituţiei din Capitală, unde formaţia Bon Jovi va susţine un concert începând cu ora 20.00.

Potrivit organizatorilor, la primul concert din România al formaţiei Bon Jovi sunt aşteptaţi aproximativ 50.000 de fani.

Accesul la concertul trupei Bon Jovi s-a făcut de la ora 16.00, pe două porţi amplasate pe Bulevardul Libertăţii, respectiv Calea 13 Septembrie.

În deschiderea concertului celebrei formaţii, care va începe la ora 20.00 şi va dura peste două ore, cântă două trupe româneşti, QuantiQ şi Stillborn, alese în urma unui concurs de organizatori.

Membrii trupei Bon Jovi au sosit la Bucureşti sâmbătă după amiază, în jurul orei 16.00, cu o cursă aeriană privată, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii concertului. Formaţia Bon Jovi a susţinut vineri seară un concert în Turcia, la Istanbul.

Pentru şederea în România a lui Jon Bon Jovi, solistul formaţiei, organizatorii au pregatit, printre altele, 200 de prosoape, majoritatea negre, trei copaci în ghiveci, şase maşinuţe de golf la scenă, dar şi o bucătărie mobilă, potrivit stirileprotv.ro. Starul mănâncă doar ce îi găteşte bucătarul personal, pe care l-a adus cu el şi în România.

Trupa Bon Jovi va concerta pe o scenă de 54 de metri lăţime şi 25 de metri adâncime, puterea instalaţiei de sunet depăşind 15.000 de waţi. Pe scenă va exista un ecran cu o lăţime de aproximativ 40 de metri, înscris în arcul acesteia.

Peste 500 de persoane au lucrat la producţia acestui eveniment, considerat "show-ul muzical al anului" în România. Citiţi mai mult despre concertul Bon Jovi în România pe www.mediafax.ro