Gastronomie

Baie în vin sau masaj în închisoare?Care sunt cele mai inedite spa-uri din lume - GALERIE FOTO

24 oct 2011 233 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Închisoarea de femei Chiang Mai din Thailanda a deschis dincolo de uşile fortificate un spa, ca program de reabilitare pentru deţinute. Suma plătită pentru un masaj este pusă într-un cont separat pentru a ajuta prizionerele în momentul eliberării.

În Republica Cehă sunt în trend băile cu bere, la Chodovar Brewery's Beer Welness Land. Berea este bună pentru ten şi păr, relaxează tensiunea din muşchi, încălzeşte încheieturile şi spijină sistemul imunitar. O baie în bere în berăria-spa costă 33 de dolari.

Pentru cei care preferă vinul sau ceaiul verde, Yunessun Spa din Japonia oferă băi cu astfel de băuturi. Într-una dintre căzile uriaşe se vărsă vin roşu dintr-o sticlă imensă iar în alta ceai cules de la poalele munţilor Tanzawa şi Hakone, dintr-un ceainic uriaş. Tot aici clienţii pot face baie şi în cafea despre care se spune că ajută la înlăturarea semnelor oboselii.

În Chicago , în peşterile Galos clienţii vin pentru a lua doar o gură de aer ...sărat. Pereţii peşterilor sunt construiţi din sare adusă din Marea Neagră, care ajută la ameliorarea problemelor de astm, alergii şi boli cardiovasculare. Zece şedinţe în peşteră costă 135 de dolari.