Gastronomie

Cea mai scumpă casă din Cipru este de vânzare. Cum arată proprietatea de 25 mil. euro - GALERIE FOTO

23 mai 2011 2241 afişări de Negoita Anca Maria
Din aceeaşi categorie

Luxoasa proprietate cu vedere la mare din Amathus, Cipru, a fost de curând scoasă la vânzare contra sumei de 25 de milioane de euro, ceea ce a urcat-o pe locul întâi în topul celor mai scumpe case din Cipru. Vila se află într-o zonă foarte populară din East Beach, ceea ce nu face decât să-i adauge valoare şi să-i ofere nişte vederi superbe asupra Mării Mediterane.

Proprietatea se situează pe un teren de 3.264 de metri pătraţi şi are cinci niveluri cu tot felul de facilităţi şi opţiuni cât mai opulente. A fost creată şi decorată de o echipă care îi numără pe unii dintre cei mai buni arhitecţi şi designeri de interior din lume.

Cel de-al cincilea etaj al casei are un dormitor principal de 200 de metri pătraţi cu o panoramă de 180 de grade către mare, garderobe moderne, televizor cu plasmă, proiector, cadă la exterior, baie în interiorul dormitorului, şemineu, un birou, chicinetă şi trei terase.

La etajul patru este o zonă de recepţie, o bucătărie deschisă, o cameră de luat masa pentru 20 de invitaţi, o cameră de zi cu şemineu, o bibliotecă şi o cameră de studiu privată.

Al treilea nivel are trei dormitoare, home-cinema şi o zonă pentru dans, un acvariu, o grădină de iarnă, o cameră pentru biliard şi lista poate continua cu celelalte facilităţi cum ar fi piscina interioară, zona de spa (cu hidromasaj, saună, bar, vestiare, cameră de zăpadă pentru ritualurile "foc&gheaţă"), crama, sala de gimnastică şi camerele utilitare pentru angajaţi.

În plus, casa are şi un garaj pentru trei maşini şi o piscină exterioară cu bar.