Gastronomie

Chef at Home sau cum sa aduceti restaurantul acasa

20 aug 2009 40 afişări
Din aceeaşi categorie
Restaurantul de acasa

Cum incepe totul? Se definesc detaliile specifice cinei impreuna cu gazda evenimentului. Se alege meniul, se aleg vinurile care sa-l acompanieze, se evalueaza dotarea bucatariei gazdei. La cerere se poate beneficia chiar si de serviciile unui ospatar calificat. In cazul in care bucataria nu dispune de toate facilitatile necesare, Chef at Home poate pune la dispozitie vesela. Si daca nu este de ajuns, poate sugera cateva locuri de incredere de unde pot fi inchiriate mese, scaune, pahare, tacamuri etc. „In ziua evenimentului facem cumparaturile si mergem acasa la clientul nostru cu cel putin trei ore inainte de eveniment pentru a prepara meniul. Dupa, tot noi ne ocupam de curatenie", spune Dario Vargiu, chef-ul initiator al acestui proiect.

Specialitatea chef-ului este mancarea italieneasca, astfel ca oferta Chef at Home contine variante de meniuri cu paste, cu fructe de mare, vegetariene sau cu carne. Preturile sunt destul de mici pentru a se potrivi in contextul actual al crizei. O portie de salata de caracatita cu parfum de mare costa in jur de 25 de lei, la fel si un carpaccio de somon. Scoicile negre gratinate costa putin peste 30 de lei, iar ravioli cu castane, unul dintre cele mai scumpe preparate din meniu, sunt aproximativ 55 de lei. In functie de alegerile clientului, Vargiu poate sugera chiar si muzica potrivita sa acompanieze felurile de mancare. De exemplu, pentru meniul cu fructe de mare (care se spune ca ar fi afrodiziac) se aleg melodii calde, senzuale.