Gastronomie

Cum va arăta cel mai înalt hotel din New York

12 aug 2011 1083 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie
 Cum va arăta cel mai înalt hotel din New York
Lanţul hotelier Marriott a anunţat recent că va construi cel mai înalt hotel din New York, scrie AFP. Brandul plănuieşte să construiască un zgârie-norii de 69 de etaje în Manhattan, pe 54th Street, care să includă două hoteluri sub umbrela Courtyard by Marriott şi Residence Inn.


Turnul va fi conceput de Nobutaka Ashihara, un arhitect care trăieşte în New York şi care a desenat printre altele hotelul Lexington House, hotel Indigo şi Courtyard by Marriott din Times Square. Înălţimea noului hotel va fi de 229 de metri. Courtyard va avea 378 de camere distribuite la etajele inferioare ale clădirii în timp ce Residence Inn va ocupa etajele 36 până la 64.


Hotelurile vor avea lifturi separate însă vor împărţi anumite spaţii. La etajul 2 se va deschide un restaurant, în timp ce la etajul 5 vor exista lounge şi terasă cu privelişte spre Broadway. De asemenea, ambele hoteluri vor împărţi centrul de fitness de la etajul 4 , au declarat reprezentanţii Marriott pe 10 August.


Courtyard este un brand de talie mijlocie iar Residence Inn este oferta Marriott pentru clienţii care doresc cazare pe termen lung. Courtyard va oferi prin urmare şi acces la bucătării şi alte facilităţi "ca acasă".


În ultimul an în New York mai multe lanţuri hoteliere au ridicat zgârie nori, printre care InterContinental, W Hotels sau Yotel.