Gastronomie

Ritz Carlton din Hong Kong, cel mai înalt hotel din lume - GALERIE FOTO

05 apr 2011 125 afişări de Negoita Anca Maria
Din aceeaşi categorie

La 500 de metri deasupra tuturor se află acum cel mai nou hotel Ritz Carlton din Hong Kong. Aflat la ultimele etaje ale International Commerce Centre, acesta este cel mai înalt hotel din lume la ora actuală. Pe lângă restaurantul de lux cu specific italian Tosca, noul Ritz se laudă şi cu Chocolate Library, un lounge tematic în care puteţi degusta câteva dintre cele mai interesante ceaiuri cu ciocolată.

Cel mai spectaculos loc rămâne însă barul Ozone. Creat special pentru cei care vor să admire priveliştea, barul este decorat cu lemn natur, piele şi marmură. Localul are în meniu câteva mii de vinuri şi preparate din bucătăria asiatică. La acelaşi nivel se află şi piscina, pe tavanul căreia sunt 144 de monitoare pentru a face experienţa şi mai "înălţătoare".

Lobby-ul hotelului se află la etajul 103 în International Commerce Centre, iar barul Ozone, cel mai înalt punct, este la etajul 118. Camerele, restaurantul, centrul de fitness şi spa-ul se află între cele două nivele.

Top 10 cele mai scumpe camere de hotel din 2011

Preţul pentru o noapte la Ritz Carlton Hong Kong începe de la 775 de dolari, iar pentru apartamentul prezidenţial începe de la 12.800 de dolari.