Gastronomie

Terapii pentru urbani stresaţi

17 mar 2011 72 afişări de Negoita Anca Maria
Din aceeaşi categorie

Locaţia oferă aproape tot ce îşi pot dori un urban ocupat şi stresat, de la programe de relaxare, deto­xifiere şi energizare până la o salină de suprafaţă şi o zonă de "foc şi gheaţă" cu baie turcească, saună uscată, saună cu infraroşu, fântână de gheaţă, duş scoţian, duş emoţional, baia Kneipp, cada cu bule, fotoliile termale şi piscina. Toate într-un program care începe la ora 6.00 dimineaţa şi se termină la ora 11.00 seara.

Lista de masaje este lungă şi inspiraţională, fie că este vorba despre simple masaje de relaxare sau de terapii mai complexe cum ar fi masajul indian pentru corp şi faţă, Lomi Lomi Deep Tissue, masaj cu pietre sau aromaterapie. Pentru acestea preţurile unei şedinţe se încadrează între 53 şi 200 de lei, în funcţie de abonament.

Centrul are, pe lângă multele facilităţi care intră la capitolul spa, şi alte metode de relaxare, de data aceas­ta active. Zona de fitness a clubului cuprinde o sală complexă dotată cu antrenori, una de aerobic şi una de spinning şi în plus o sală de recuperare şi kinetoterapie. Pentru un abonament de 12 luni full-time şi full acces în zonele de spa şi fitness costul este de 1.600 de euro de persoană şi include 12 invitaţi anual. Există şi posibilitatea lucrului cu un antrenor personal de fitness pentru 200 de euro de persoană / 12 şedinţe.

Punctul forte al spa-ului care se întinde pe 3.000 de metri pătraţi este salina. Aici aerul este introdus forţat printre blocurile de sare ceea ce face ca ioni­za­rea aerului să fie mai puternică decât în cazul salinelor artificiale construite pe principiul umezirii aerului. 60 de minute la salină costă 30 de lei pentru adulţii cu abonament şi 40 de lei fără abonament, iar pentru copii costă 15-20 de lei.

Centrul reprezintă una dintre facilităţile com­plexului rezidenţial Orhideea Gardens, spune Liliana Paraipan, director general Eden Spa, operator Orhideea Health&Spa. "Proiectul imobiliar include un restaurant de 150 de locuri, un aparthotel, o gră­diniţă cu program prelungit, o spălătorie auto, un cabinet sto­ma­tologic, un salon de coafură şi un magazin ali­mentar", explică Paraipan.