Gastronomie

Time Out propune cititorilor ZF 10 recomandări pentru acest weekend

10 mar 2011 33 afişări
Din aceeaşi categorie

Revista Time Out vă oferă zece motive să nu staţi în casă în acest weekend. Aflaţi unde au loc cele mai tari petreceri din oraş, ce filme rulează la cinema, ce premiere pregătesc teatrele bucureştene sau la ce evenimente puteţi merge cu copiii.

1. Petrecere: Parov Stelar Band la Arenele Romane

Austriacul Parov Stelar revine în România alături de o trupă live care-l va însoţi într-un performance care cuprinde accente de jazz, house sau breakbeat. Line-up serii de 12 martie este completat de John Digweed, Bogdan şi Antipop (aka Telepopmusik). Evenimentul de la Arenele Romane începe de la orele 22:00.

Citeşte mai multe despre Parov Stelar în Time Out

2. Teatru: Premieră la TNB - Macbeth

Ion Caramitru şi Valeria Seciu joacă rolurile principale în piesa "Macbeth" pusă în scenă de regizorul Radu Penciulescu pe scena Teatrului Naţional. Premiera are loc vineri, 11 martie la Sala Mare. Gongul va bate la orele 19:00. Un bilet costă 50 de lei.

Citeşte mai multe despre piesa Macbeth în Time Out

3. Târg: Slow Food la Earth Market

Ţara Făgăraşului se mută în Bucureşti pe 12 şi 13 martie cu mâncăruri, haine, suveniruri, imagini cu locuri şi oameni din satele din munţi şi Olt. Târgul de slow food are loc la Earth Market/Târgul Ţăranului (în curtea The Ark). La eveniment vor participa mici producători din această zonă.

Citeşte mai multe în Time Out

4. Muzică: iLIKETRAiNS în Control

Britanicii de la iLIKETRAiNS vin în club Control pe 11 martie. Concertul trupei care a realizat soundtrack-uri pentru seriale cunoscute precum "CSI:Miami" începe de la orele 21:00.

Citeşte mai multe despre iLIKETRAiNS în Time Out.

5. Expoziţie: Vechiul sat elveţian ilustrat la MŢR

Peste 60 de imagini alcătuiesc expoziţia "Viaţa unui sat elveţian la 1896" de la Muzeul Ţăranului Român. Imaginile expuse reprezintă aşezări tradiţionale din cantoanele elveţiene, în special interioarele locuinţelor din Montbovon, Stanz precum şi ecourile Reneşterii târzii ale Casei Chalamala. Expoziţia "Viaţa unui sat elveţian la 1896" poate fi vizitată între orele 10:00 şi 18:00. Intrarea liberă.

Citeşte mai multe despre expoziţie în Time Out

6. Film: Vocea "cameleonică" a lui Johnny Depp în animaţia Rango

Regizorul seriei de filme "Piraţii din Caraibe" revine în prim plan cu un film de desene animate, primul din cariera sa. Gore Verbinski l-a cooptat şi pentru acest film pe Johnny Depp, unul dintre favoriţii săi. El este cel care îi dă glas personajului principal. Filmul de animaţie urmăreşte povestea lui Rango, un cameleon care a fost întotdeauna protejat, şi crescut ca un animal de casă. Animaţia poate fi urmărită la Hollywood Multiplex şi la Cinema Pro.

Citeşte cronica filmului Rango în Time Out

7. Concert: Jazz cu Maria Răducanu la The Ark

Maria Răducanu ne aduce un strop de jazz pe 11 martie la la The Ark Lounge. Concertul începe de la orele 21.00 şi face parte din seria evenimentelor "A glass of jazz" de la The Ark. Interpreta va fi acompaniată de contrabasistul Pedro Negrescu.

Citeşte mai multe despre concert în Time Out

8. Copii: Atelier de bucătărie şi lectură la Insitutul Francez

Pe 12 martie la Institutul Francez cei mici îşi vor petrece ziua alături de Alina Darian, editoare şi autoare de cărţi pentru copii. Philipe Dupré de la restaurant "Ici et là" îi va învăţa cum se pregăteşte o tartă de lămâie şi bezea. Atelierul destinat copiilor cu vârste între 11 şi 15 ani începe de la orele 14:00. De la orele 16:00 sunt aşteptaţi copiii cu vârste între 6 şi 10 ani. Taxa de participare este de 20 de lei. Înscrieri la alizee.arts@gmail.com.

9. Dans: Ritmuri irlandeze cu Irish Way

Veterana Riverdance, Anne-Marie Cunningham se întoarce în ţară pentru un workshop intensiv de dans irlandez. Pe 12 şi 13 martie, de la orele 10:00, puteţi învăţa paşii chiar de la un nativ. Cursul are loc în sala de festivităţi a şcolii 64, Ferdinand şi este organizat de Asociaţia Irish Way. Înscrieri la numerele de telefon 0721.202.678, 0723.668.027.

10. Petrecere: Circus în club Berlin

O nouă petrecere marca Circus are loc pe 11 martie în Club Berlin (Constantin Mille 4). Responsabili cu muzica sunt DJ-ii Shit Robot şi Logan. Petrecerea începe de la orele 22:00.

Citeşte mai multe despre Shit Robot şi Logan în Time Out