Gastronomie

UPDATE: Hilton redeschide restaurantul Roberto’s de la parterul hotelului. Vedeţi aici o GALERIE FOTO cu noul restaurant

11 mai 2011 1266 afişări de Andreea Neferu
Din aceeaşi categorie

Hotelul de cinci stele Athenee Palace Hilton, deţinut de omul de afaceri George Copos, redeschide în seara aceasta restaurantul Roberto's de la parter, după ce la începutul anului l-a închis pentru renovare. Acesta este cel de-al doilea restaurant Roberto's din lanţul de hoteluri Hilton, fiind inspirat din cel care există la Amsterdam.

"În seara aceasta îl vom deschide atât pentru oaspeţii din afara hotelului, cât şi pentru clienţii de la Hilton. Deşi zona centrală nu e finalizată complet, urmând să mai existe câteva adăugiri, am primit foarte multe cereri şi întrebări legate de cum va arăta restaurantul, astfel că am decis să îl redeschidem acum", a declarat Linda Griffin, canadianca ce a preluat conducerea hotelului de cinci stele Athenee Palace Hilton în septembrie anul trecut.

Restaurantul are specific italienesc şi are 134 de locuri, faţă de 109 înainte de renovare.

Renovarea acestui restaurant face parte dintr-un plan de investiţii de 2 milioane de euro, care cuprinde, printre altele, şi modernizarea recepţiei, a restaurantului Cafe Athenee, precum şi a altor spaţii de la parterul Athenee Palace Hilton.

Anul trecut, hotelul care operează 272 de camere a înregistrat o cifră de afaceri de 11,8 milioane de euro, faţă de un nivel de 13,5 milioane de euro raportat în anul anterior.