După Afaceri

Mercedes AMG GT: informaţii şi imagini oficiale cu noul rival pentru Porsche 911

10 sep 2014 697 afişări
Din aceeaşi categorie

Fix când am început să ne plictisim de teasere video şi foto care nu ne spuneau mai nimic, Mercedes-Benz a făcut mutarea cea mare şi a prezentat oficial noul Mercedes AMG GT.

A fost nevoie de răbdare din partea fanilor în "lupta" cu avalanşa de imagini şi videoclipuri premergătoarea lansării noului Mercedes AMG GT. Din fericire, Mercedes-Benz a pus capăt aşteptării şi a prezentat oficial la Affalterbach noul AMG GT.

Aruncat deja în competiţie cu Porsche 911 şi considerat de unii un urmaş pentru SLS AMG, noul Mercedes AMG GT este pus în mişcare de un motor V8 twin-turbo de 4 l, oferit de divizia AMG în două versiuni de putere: 462, respectiv 510 CP, care ţintesc spre performanţe de top pe circuit. Cu toate acestea, oficialii germani insistă că AMG GT va putea fi utilizat şi pe post de maşină de zi cu zi.

Propsulsorul supraalimentat a fost dezvoltat de la zero de inginerii germani şi contribuie la statutul de supercar pe care l-a primit Mercedes AMG GT. Mai mult, motorul este realizat dintr-o combinaţie de aliaje (de exemplu, aliaj de zirconiu pentru chiulasă) care contribuie la o masă scăzută - doar 209 kilograme - extrem de puţin dacă ţinem cont că vorbim despre un V8 de 4 litri.

GALERIE FOTO si mai multe detalii aici