Style

2 milioane de dolari despăgubiri pentru o depresie provocată de ‘lipsa stilului’

19 mar 2011 82 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie
2 milioane de dolari despăgubiri pentru o depresie provocată de ‘lipsa stilului’

Un manager de top de la casa de modă Elie Tahari cere 2 milioane de dolari despăgubire pentre anxietatea provocată de vizitele sale săptămânale la retailerii din New Jersey. Thomas Horodecki, managerul magazinului Tahari Saks Fifth Avenue spune că superviser-ul său, Sagit Halperin, l-a obligat să călătorească în New Jersey, cel puţin o dată pe săptămână pentru a coordona 6 magazine din zonă.

Horodecki a declarat pentru New York Post : 'New York, mai ales Saks, are tot când vine vorba de modă, New Jersey nu are nimic'. Managerul spune că era obligat să trimită poze de la magazine şi planuri detaliate pentru fiecare magazin în parte.

De asemenea Horodecki care e creştin de origine poloneză spune că Halperin care este evreu promovează doar colegi de aceeaşi religie. O altă plângere a managerului este că că nu a fost niciodată chemat să participe la vacanţele organizate de superviser- ul său pentru cei din companie.

Avocaţii brandului Tahari spun că viziunea lui Horecki asupra oraşului New Jersey nu reflectă şi viziunea casei de modă şi că acuzaţiile managerului sunt nefondate.