Style

Aproximativ 77.000 de bucureşteni, la petrecerile de Revelion, 45.000 în Piaţa Constituţiei

01 ian 2012 145 afişări de Mediafax
Din aceeaşi categorie
Aproximativ 77.000 de bucureşteni, la petrecerile de Revelion, 45.000 în Piaţa Constituţiei

Astfel, aproximativ 77.000 de oameni au luat parte la petrecerile organizate în Piaţa Constituţiei, în Piaţa Revoluţiei, la "Vanghelionul" de la Romexpo şi în Parcul Drumul Taberei.

În jur de 45.000 de bucureşteni au fost prezenţi la petrecerea de Revelion din Piaţa Constituţiei, organizată de Primăria Capitalei, sub deviza "Bucureştiul cântă!".

"Sper ca anul 2012 să aducă bucureştenilor ceva mai multă speranţă, mai mulţă sănătate şi mai multe împliniri. Le mulţumesc tuturor bucureştenilor pentru că îşi păstrează atitudinea pozitivă,
chiar şi în aceste vremuri grele, precum şi pentru căldura cu care s-au manifestat în aceste zile, alături de prieteni şi de cei dragi. Am fost în mijlocul bucureştenilor la cumpăna dintre ani şi am simţit cât de multă speranţă şi dorinţă de mai bine au toţi cei cu care m-am întâlnit. Le doresc tot binele din lume şi vreau să îi asigur că, atât cât depinde de mine, voi face ca 2012 să fie un an al reuşitelor, un an în care să fie mândri de comunitatea şi oraşul lor! La mulţi ani!", a fost mesajul adresat bucureştenilor de primarul general Sorin Oprescu.

Georgian Enache a spus că în noaptea de Revelion nu au fost semnalate incidente majore. Jandarmii au aplicat şapte sancţiuni contravenţionale - trei pentru tulburarea ordinii publice, două pentru injurii şi câte una pentru cerşetorie şi scandal. Totodată, jandarmii bucureşteni au dat un avertisment.

De asemenea, jandarmii au interveni în cazul a patru persoane care consumaseră excesiv alcool, acestea fiind duse la Ambulanţă.