Style

Beauty- Jet setter's must haves

07 iun 2013 1262 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Luciano Bertinelli , CEO-ul Ferragamo Perfumes, spunea că nu pleacă niciodată la drum fără trusa sa de cosmetice. Pentru un bărbat, la fel de mult ca pentru o femeie, aspectul pielii este o carte de vizită importantă, ce trebuie întreţi­nută constant.

BYREDO Travel Case este un set realizat special pentru jet setteri de către BYREDO,  o casă suedeză de parfumuri fondată la Stockholm în 2006. Colaborând cu nume cu notorietate din lumea parfumurilor, BYREDO PARFUMS a dezvoltat un stil de parfumerie modern şi expresiv. Ben Gorham  este fondatorul şi directorul artistic al casei, care a crescut în Toronto, New York şi Stockholm şi a intrat în lumea parfumurilor la 31 de ani cu o vastă experienţă internaţională.

Taylor of Old Bond Street propune un set de travel pentru  grooming, din piele de crocodil, de nelipsit din bagajul unui domn.

Înfiinţată încă din 1854, această casă a creat dintotdeauna  produse de lux pentru grooming şi oferă o selecţie de pămătufuri, aparat de ras şi accesorii de bărbierit.

Jet Set Kit de la Aesop este aşa cum îi spune numele dedicată jest setterilor şi conţine patru produse esentiale pentru păr şi corp,  ideale pe timpul unei călătorii.

Produsele Dior din gama Homme Dermo System au fost concepute special pentru pielea unui bărbat, iar corectorul pentru cearcăne şi crema hidratantă sunt perfecte pentru a arăta fresh după o noapte în cluburile din Saint Tropez.

Numele MY LAND, a minicolecţiei Trussardi, propusă pentru bagajul celor care călătoresc vorbeşte, despre o întoarcere acasă, o revenire în oraşul natal după o călătorie lungă, plină de experienţe.