Style

Beauty-Pregătiri pentru petrecerea de Anul nou

25 dec 2013 207 afişări
Din aceeaşi categorie

Selecţie de produse pentru trusa de cosmetice, a lui şi a ei.

Rimel Phenomen Eyes, Givenchy, preţ la cerere, în Sephora, Douglas, Marionnaud, Kendra

Noua nuanţă de rimel lansată de Givenchy pentru sărbători, alături de farduri aurii şi rujuri în culori de sărbătoare,  combină la rândul său auriul cu negrul pentru un efect de bronz enigmatic, ce pune ochii în evidenţă.

Eau de toilette Biotherm Aquafitness, preţ: 200 de lei, în Sephora, Douglas

 Un parfum revigorant ce îşi schimbă notele val după val, de la bergamotă şi arome citrice la mosc şi nuanţe lemnoase, oferindu-i celui care-l poartă o experienţă fresh, ca după o baie în ocean.

Set ce conţine parfum Ange ou Démon Le Secret, preţ pentru parfum: 461 lei, în Sephora, Douglas, Marionnaud, Kendra.

Ange ou Démon Le Secret Eau de Toilette exprimă ambele laturi ale unei femei tinere şi enigmatice. Parfumul se doreşte o odă adusă libertăţii şi iubirii, cu arome proaspete şi fructate ce duc cu gândul la apropierea primăverii.

Pentru această nouă compoziţie, Givenchy a creat o armonie florală de acorduri de fructe crocante şi mosc ce lasă în urma purtătoarei arome delicate.

Parfum FAN di FENDI Pour Homme, preţ: 347 lei, în Sephora, Douglas, Marionnaud, Kendra

Fan di Fendi Pour Homme se declară un parfum intens şi sofisticat potrivit pentru bărbaţii puternici, cu atitudine.

Nuanţele parfumului se deschid prin esenţe de mandarină şi bergamotă, completate apoi de acorduri de busuioc. Notele de mijloc sunt preluate de arome de  boabe de piper roz şi lemn de cedru, iar baza, notele ce rămân pe piele, este formată din boabe de tonka şi pa­tchouli ce amintesc de stilul italian.

L’Homme Libre Cologne Tonic, de la  Yves Saint Laurent, preţ: 252 lei, în Sephora, Douglas

L’Homme Libre este o apă de colonie  cu accente lemnoase, lămâie Primofiori şi piper roz, ce îndeamnă  pe cel care-l poartă spre mişcare şi energie. Violetele şi nuanţele de busuioc aromat lasă loc subtil notelor de bază de vetiver haitian şi mosc ce fac ca parfumul să-i amintească purtătorului de vară.

Fond de ten Capture Totale şi pensule, de la Dior, preţ la cerere, în Sephora, Douglas

Capture Totale are o putere corectoare cu triplă acţiune  ce ajută la netezirea suprafeţei epidermei, corectând petele, roşeaţa şi alte imperfecţiuni ale pielii.

Efectele de machiaj sunt astfel îmbunătăţite prin încorporarea celor mai noi tehnologii în linia de îngrijire a pielii.

Fondul de ten poate fi aplicat cu pensula pentru acoperire uşoară sau cu pensula pentru acoperire mare, cu pămătuf  dens şi unghiular.