Style

Care sunt cele mai noi trucuri de a personaliza un cadou, unde sunt cele mai tari petreceri şi cum trebuie să vă îmbrăcaţi de Revelion? Aflaţi totul în ediţia de Sărbători a După Afaceri Premium

22 dec 2016 486 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie

Am aceeaşi încredere în zodii pe care o am în politiceni. Dacă ar fi fost să mă iau după zodii, până acum singura mea problemă existenţială ar fi fost unde să-mi mai depozitez teancurile de bani. La fel ar fi stat lucrurile şi dacă mă luam după toate promisiunile politicenilor. Nu mai ştiam ce să mai fac cu atâta bunăstare.

Dar anul care vine este în Zodiacul Chinezesc sub semnul Cocoşului de Foc. Cocoşul este curajos, sare la bătaie chiar dacă inamicul este mai mare decât el. Este un simbol al trezirii, al punctualităţii, este simbolul unui nou început în fiecare zi. Nu mai vorbesc că arată senzaţional.

Tot citind, am aflat că un an care stă sub semnul Cocoşului va fi clar mai bun decât cel de dinainte, că va fi un „sezon“ al reuşitelor venite după o perioadă lungă de muncă.

Cred că cei mai mulţi dintre noi au simţit ultimii ani ca o perioadă de muncă mai intensă. Cred că majoritatea dintre noi au trecut de la o atitudine de genul se cumpără oricum, se vinde orice, merge şi aşa, la ce pot să fac să atrag, cum să înţeleg mai bine consumatorul, ce vrea în plus, ce nu-i place?

Vorbeam cu o fostă colegă care acum lucrează în domeniul imobiliar de lux şi-mi spunea că suprafeţele noilor apartamente din Bucureşti, zona considerată premium, încep să descrească pentru că luxul nu se mai măsoară neapărat în metri pătraţi, ci în calitarea produsului. Şi în clădirile de birouri sunt schimbări. IT-iştii fac grevă pentru că nu mai vor „cubicals“. Creativitatea nu creşte în cuburi.

„Toată lumea construieşte ziduri şi metri pătraţi, nimeni nu construieşte concept“, îmi spunea ea.

Deodată, totul a devenit personal.

Am făcut această ultimă ediţie din 2016 a După Afaceri Premium în jurul ideii de lifestyle personalizat, de cadouri nu făcute oricum, ci gândite, muncite. Nu mai aveţi timp să puneţi în practică tot ce am aflat noi? Nu e nimic. Un cadou unic este unic şi de sărbători şi peste 50 de ani.

Nu cred în zodii, dar cred în simbolistica anului 2017, în trezire. Îmi place acel Cocoş de Foc din Zodiacul Chinezesc.

Timpul este cel mai mare lux, aşa că nu vi-l pierdeţi cu lucruri sau oameni de serie.

Totul este personal, iar ce nu este, nu contează.

Roxana PETRESCU este Editor-şef După Afaceri Premium