Style

Cea mai aşteptată nuntă din acest an a fost ruinată de un anonim ucrainean

25 aug 2011 7484 afişări de Cristian Hostiuc
Din aceeaşi categorie
Cea mai aşteptată nuntă din acest an, cea a conducătorului echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Cristi Borcea, este ruinată de golul unui ucrainean, Barannik, de la anonimii Vorskla
Cea mai aşteptată nuntă a anului din România, cea a conducătorului clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, Cristi Borcea, a fost "ruinată" joi seară de golurile unui anoni ucrainean, Barannik, care la scorul de 1-1 a reuşit să marcheze două goluri şi să aducă haosul la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare. În final, laBucureşti Vorskla Poltava a bătut cu 3-2 şi s-a caloificat mai departe în grupele Europa League.
Rezultatul de joi seară ţine să confirme încă o dată istoria dezastruoasă europeană a unui club care de aproape un deceniu se "pregăteşte de Champions League".

Borcea, carismaticul şef al lui Dinamo, trebuie să se căsătorească în acest weekend cu Alina Vidican, o tânără din Timişoara care a intrat în această primăvară în peisajul mediatic al Capitalei ca iubita lui Borcea (când acesta era căsătorit încă).

Cea mai aşteptată nuntă a anului, cu peste 400 de invitaţi, majoritatea milionari, îl va ca naş pe Gigi Becali, patronul echipei rivale, Steaua. Cornel Dinu, antrenorul din umbra lui Dinamo, urmărea meciul de la ferestra rezervei din spitalul de urgenţă unde a fost operat pe cord.

Conducătorul lui Dinamo este Nicolae Badea, patronul grupului de firme Computerland. Spre deosebire de Borcea, care preferă luminile reflectoarelor, Badea este mai discret şi acţionează din umbră. Badea este milionar şi deţine 3% din una dintre cele mai mari companii locale, operatorul de telefonie mobilă Orange. Nicolae Badea a fost căsătorit cu una dintre fiicele demnitarului comunist Ion Dincă. Cealaltă fiică a lui Dincă a fost căsătorită cu Puiu Popoviciu, miliardarul din spatele complexului imobiliar Băneasa.

Borcea a devenit milionar vânzând butelii, afacere care i-a adus câştiguri importante de-a lungul anilor.

Dinamo, vechiul club al Miliţiei, a avut tot timpul mulţi acţionari, fiecare cu orgoliul lui. Pe terenul de joc Dinamo nu a reuşit să facă carieră în Cupele Europene, fiind eliminată mai întotdeauna de nişte anonimi.