Style

Cinci dintre cele mai mari site-uri de poker online, închise de FBI

17 apr 2011 113 afişări de Gândul
Din aceeaşi categorie
 Cinci dintre cele mai mari site-uri de poker online, închise de FBI

FBI a închis cinci dintre cele mai mari site-uri de poker on-line din lume, printre care Full Tilt Poker, Absolute Poker şi PokerStars, proprietarii acestor firme fiind acuzaţi de fraude bancare şi spălare de bani. Mai mult, 75 de conturi bancare, din 14 ţări, au fost blocate, existând suspiciunea că ar fi fost folosite în procesul de spălare de bani.

Proprietarii site-urilor de pariuri sunt acuzaţi că au păcălit băncile americane să primească plăţi de la clienţi, în condiţiile în care pe teritoriul SUA este interzis să joci poker on-line. Se vorbeşte despre blocarea unei sume de 3 miliarde de dolari, reţinută pentru spălare de bani, penalităţi şi taxe din partea acuzaţilor.

"Acuzaţii, cunoscând faptul că afacerile lor cu clienţi americani, cu bănci americane, erau ilegale, au încercat să fenteze acest fapt. Au minţit băncile asupra adevăratei naturi a afacerilor lor. Apoi, acuzaţii au găsit bănci dispuse să fenteze legea, contra unui comision. Aceşti acuzaţi au pariat că îşi vor putea continua schema, dar au pierdut", a declarat un oficial al FBI, făcând referire la legea votată în 2006 de congresul american care interzice pariurile online. Citiţi mai mult despre site-urile de poker închise de FBI pe www.gandul.info