Style

Cinci moduri în care să arăţi mai bine

18 iun 2014 1122 afişări de Roxana Cornac
Din aceeaşi categorie

Să arăţi cât se poate de bine nu trebuie să fie o perspectivă descurajantă. Nu trebuie să îţi iei un credit la bancă sau să te împrumuţi la prieteni.

Sigur, să îţi dai tot salariul pentru un costum nou şi de bună calitate ar putea face lucrurile mai uşoare, dar stilul n-ar trebui să se măsoare în banii cheltuiţi sau în orele petrecute în faţa oglinzii. E foarte adevărat ce se spune - lucrurile mici contează. Poate fi o cămaşă care te pune foarte bine în valoare şi îţi complimentează ţinuta sau o tunsoare care este perfectă pentru forma feţei tale. Dacă dai atenţie lucrurilor mărunte nu doar că persoanele din jurul tău vor vedea că ai ochi pentru detalii, dar vei adăuga puncte în plus la aspectul tău.  

Ţi-am pregătit cinci elemente care te vor ajuta să îţi transformi lookul dintr-unul bun într-unul foarte bun. 

Croitorul

Dacă investeşti o sumă mai mare de bani într-un outfit atunci este de înţeles să pierzi ceva timp ca să fii sigur că îţi vine perfect. Dacă faci parte dintre cei care îşi găsesc uşor haine pe mărimea lor, bravo ţie. Pentru restul, un croitor bun face minuni. De multe ori este nevoie doar de ajustări minore, dar hainele vor arăta de parcă ar fi fost făcute special pentru tine, indiferent de forma corpului tău. 

Accesorii

Banii nu pot cumpăra stilul. Ştim că am mai zis asta! Pentru a-ţi duce lookul la un nivel superior, nu trebuie să cheltui o sumă cu multe zerouri. Trebuie doar să ştii cum să combini anumite elemente. Accesoriile mici precum batista, acul de cravată sau o pereche de şosete vor ajuta la finisarea lookului tău, dar depinde foarte mult şi de ocazie. De exemplu, alegerea unui ceas: pentru serviciu poţi purta unul care spune ceva despre personalitatea ta, dar pentru evenimentele formale, un ceas mai discret este o alegere mai bună. Decât să ajungi la o întâlnire de afaceri cu o servietă veche sau, şi mai rău, cu geanta de sală, alege un suport elegant pentru documente, care te va face să arăţi mai prezentabil şi mai bine organizat.

Citiţi articolul integral pe www.gq.ro