Style

Cine a cumpărat cea mai scumpă casă din America? - GALERIE FOTO

31 mar 2011 246 afişări de Traian Terzianm
Din aceeaşi categorie

Yuri Milner este miliardarul rus care a cumpărat cea mai scumpă locuinţă familială din America, plătind pentru aceasta 100 de milioane de dolari, scrie The Wall Street Journal. Locuinţa care este construită în stil francez şi este situată în Silicon Valley, California.

Achiziţia celor 2.369 de mp ai proprietăţii din Los Altos Hills, California a subestimat puterea de cumpărare a caselor scumpe situate în America, având în vedere situaţia actuală a pieţei imobiliare din Statele Unite care este în scădere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al lui Milner - care deţine compania de investiţii Digital Sky Technologies şi acţiuni la mai multe companii mari precum Facebook, Groupon şi Zynga, miliardarul nu are în plan să se mute prea curând acolo.

Vănzările locuinţelor cu preţuri peste un milion de dolari au crescut cu 4% faţă de anul trecut, potrivit Asociaţiei Naţionale de Imobiliare din SUA. Comparativ, vânzările locuinţelor cu o valoare cuprinsă între 100,000 şi 250,000 dolari a scăzut faţă de anul trecut cu 8%.