Style

Cum arată noua campanie Agent Provocateur

03 feb 2013 1786 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

 

Brandul de lenjerie intimă Agent Provocateur a colaborat pentru noua sa campanie cu fotograful Olivier Zahm şi cu modelul American Crystal Renn, scrie luxuo.com. Zahm este cunoscut pentru fondarea revistei avant garde Purple dar şi pentru fotografiile sale fetiş, apreciate în cercurile fashion.

“Pentru acest sezon am vrut ca fetele Agent Provocateur să pornească într-o aventură, să evadeze din oraş şi din budoir” , a spus Zahm despre campania "On the Road".

“Am dorit să recreez frumoasa arhitectură a benzinăriilor din anii ’70 ce se regăsesc în lucrarea de artă “Twentysix Gasoline Stations” a lui Ed Ruscha. M-am gândit pentru inspiraţie şi la ce poze ar face Helmut Newton în acelaşi loc.”

 Crystal Renn e surprinsă în mai multe ipostaze: relaxându-se într-un Mercedes 450 SL, jucându-se cu o maşinuţă de jucărie sau  ţinând în mână provocator un pistol de alimentare combustibil.

Campania de şase imagini este programată să coincidă cu sosirea în magazine şi pe online  a colecţiei Agent Provocateur primăvară -vară 2013.