Style

Din dragoste pentru Romania

05 nov 2009 43 afişări
Din aceeaşi categorie

Pe 17 noiembrie o sa se discute despre Romania la Londra, dar pentru prima data in multa vreme nu va mai fi vorba despre imigrantii ilegali care au invadat Marea Britanie.
In inima metropolei, pe New Bond Street, va avea loc un eveniment organizat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, in colaborare cu brandul japonez de haute joaillerie Mikimoto, la care va participa elita societatii londoneze.
Evenimentul (denumit Out of Love for Romania, dupa titlul primei carti editate de Fundatie), va include o licitatie pentru care brandul japonez a donat un colier si o pereche de cercei din colectia "Pearls in Motion Sandstorm", iar fondurile astfel stranse vor fi donate integral fundatiei, care le va directiona catre evenimente caritabile (pentru ajutorarea copiilor abandonati, tinerilor cu probleme si persoanelor in varsta). Perlele aurii au un diametru de 10-12 mm pentru colier si 11 mm pentru cercei, iar diamantele colierului ajung la 0.56 carate. Si perlele si diamantele sunt "insirate" pe un lant de aur galben, ce se poate ajusta pentru a se potrivi oricarei purtatoare.
Fundatia Principesa Mar­gareta activeaza in Marea Britanie din 1991, iar parteneriatul cu Mikimoto dateaza din 2005.
"Am inceput colaborarea cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei in 2005, la putin timp dupa ce revenisem la Londra. Am fost foarte impresionat de pasiunea cu care presedinta de atunci a UK Trust (filiala britanica a fundatiei) vorbea despre Romania si mi-am amintit si de una dintre cele mai bune prietene ale fiicei mele, o fetita exceptional de desteapta, care fusese adoptata din Romania. Speram ca aceasta publicatie va atrage atentia publicului asupra persoanelor mai putin privilegiate din Romania", a spus in exclusivitate pentru Dupa Afaceri Akeo Tsuruhara, general manager al Mikimoto.