Style

Idei de cadouri pentru Sărbători - GALERIE FOTO

04 dec 2013 2111 afişări
Din aceeaşi categorie

Selecţie de produse pentru trusa de cosmetice a lui şi a ei.

Parfum Armani Man, preţ: 380 de lei, Sephora, Douglas

„Cu Eau pour Homme, am dorit să dau o semnătură olfactivă ideii mele de eleganţă masculină: puternică, liniştită şi luminoasă“, spunea Giorgio Armani. Primul parfum pentru bărbaţi creat de Giorgio Armani în 1984 a devenit asemenea sacoului deconstruit, una dintre piesele cheie ale garderobei Armani.

Formula Eau pour Homme rămâne şi astăzi complet neschimbată, lăsând în urma sa note proaspete de citrice înviorate de notele de coriandru picant şi încălzite de condimente - nucşoară şi chimion - şi  de aroma lemnoasă de cedru şi paciuli.

Rouge pur Couture Yves Saint Laurent, preţ: 150 de lei, Sephora, Douglas

Roşul pentru Yves Saint Laurent înseamnă sărbătoarea vieţii şi opusul absenţei şi al indiferenţei. Astfel YSL a creat 18 nuanţe de roşu pentru fiecare emoţie şi personalitate, de la cele mai delicate la cele mai extreme.

De la Rose Bergamasque la Noir Laque şi Rouge Pourpre şi Rose Carnation, roşul devine un cameleon ce ia înfăţişarea buzelor ce-l poartă.

Activateur de Jeunesse Lancome Men, preţ la cerere, Sephora, Douglas

Bazat pe expertiza Lancôme în domeniile genomicii şi proteomicii, Génific HD este primul Activator de Tinereţe LancÙme Men, cu o formulă concepută special pentru pielea bărbaţilor. Creat pentru a face faţă agresiunilor zilnice împotriva pielii, incluzând bărbieritul, GÈnific HD conţine complexul brevetat „Génifique“ (Fitosfingozina SLC şi Bio-lysate) combinat cu un extract de Iarba Tigrului (extract de Madecassoside din Centella asiatica) pentru a restabili activitatea genelor întineririi şi pentru a stimula producţia de proteine reparatoare ale epidermei.

Fard Monoshow Dior, preţ; 132 de lei, Sephora, Douglas

Aurul  a jucat dintotdeauna un rol esenţial în creatiile Christian Dior. De altfel, termenul în limba franceză, „or“, se regăseşte chiar şi în numele Casei. Pentru Sărbători, auriul Dior capătă ceva din splendoarea palatului Versailles, transpusă pe pielea celei care-l poartă. De la fardul Monoshow la pudra Diorific,  gravată  cu inelele unui colier Masai şi presarată cu sidef, noile produse de sezon  împdobesc tenul în nuanţe de auriu opulent, perlă sau roz.  

Oja Le Vernis Givenchy, preţ: 88 de lei, Sephora, Douglas, Marionnaud, Kendra

 Fie că alegeţi bronz elegant sau rouge fatal, oja este un detaliu important care completează ţinuta de Sărbători. Make up artist-ul Nicolas Degennes pare că s-a distrat  de minune creând pentru Givenchy  o manichiură French cu roşu şi vârfuri aurii din gama Le Vernis Givenchy.

Dirofic vernis, preţ: 113 lei, Sephora, Douglas

În editie limitată, cele patru nuanţe noi de Diorific Vernis au un suflu imperial. Royale este un roz fuchsia; Marilyn este un roşu rubin; Minuit, un violet prună intens, decorat cu paiete aurii, iar Winter este un auriu rozaliu, ultrastrălucitor.

Spiritul palatului Versailles şi magia couture a regatului Dior e acum pe vârfurile degetelor.

Fard Ondulations D’Or, preţ: 238 de lei, Sephora, Douglas, Marionnaud, Kendra

Un simbol pentru Givenchy Couture, steaua în relief devine simbolul noii colecţii de Crăciun, semnată de brandul francez. Textura confortabilă a fardului este potrivită pentru pielea delicată din jurul ochilor. Încălzite şi presate pentru o rezistenţă şi mai mare la transfer, cele două culori  pot fi folosite individual sau împreună, contopindu-se într-un bronz dens.