Style

Iubire cu peripetii

27 oct 2006 67 afişări
Din aceeaşi categorie
Iubire cu peripetii

A trecut un an. Alexandra (Adela Popescu) este acum o femeie de afaceri recunoscuta, iar Andrei (Dan Bordeianu) a devenit un actor faimos. Alexandra s-a refugiat la biroul care candva ii apartinea lui Varlam, iar Andrei a petrecut fiecare clipa pe platourile de filmare.
Mihai (Lucian Viziru) asteapta un copil de la Maia (Nicole Gheorghiu) si, cum toata atentia sa se revarsa acum asupra familiei, Alexandra a fost nevoita sa isi angajeze un asistent la firma - pe Gabriel Duma (Alexandru Papadopol). Mult prea preocupata de soarta companiei, Alexandra nu observa ca Gabriel ii face avansuri. Pentru ea, el este doar un coleg si un bun prieten.
Exact la un an de cand nu s-au mai intalnit, Alexandra il revede pe Andrei intr-o seara, cand la vila lui Varlam se sarbatoreste ziua de nastere a lui Nicole (Mihaela Barlutiu), care are o fetita, Noemi. De la petrecere nu lipseste nici Sonia (Nicoleta Luciu), care nu scapa ocazia sa iasa in evidenta dansand pasional. Simona (Carmen Tanase) pare ca s-a resemnat - isi petrece zilele facand pe "dadaca" pentru Noemi.
Noptile, insa, este bantuita de amintirea lui Grigore Varlam (Bebe Cotimanis) si temerile ca acesta si amanta lui, Amalia (Elvira Deatcu) ar fi putut sa supravietuiasca accidentului de avion. Situatia se complica in momentul in care Simona il vede pe Varlam si crede ca are halucinatii.
In acest timp, in companie se pregateste semnarea unui contract foarte important cu un seic bogat. Pentru ca arabii nu fac niciodata afaceri cu femei necasatorite, Alexandra se vede nevoita sa-si caute un "sot de ocazie". Mihai ii ofera solutia cea mai simpla: pentru ca este actor, Andrei va juca rolul sotului. Gabriel nu este foarte incantat de idee. El si-ar fi dorit sa-i fie sot Alexandrei atat la semnarea contractului, cat si in viata de zi cu zi. Dar, pentru ca este un adevarat profesionist, Alexandra il alege pe Andrei... Anca NegoiT~

Lacrimi de iubire
Cu: Adela Popescu, Dan Bordeianu, Alexandru Papadopol
Regia: Iura Luncasu
Din 20 octombrie