Style

Lenovo IdeaPad s10

04 mar 2009 23 afişări
Din aceeaşi categorie
Lenovo  IdeaPad s10
Netbook-ul cu ecran de 10 inchi al celor de Lenovo, foarte apreciat in afara, este prezent acum si pe piata noastra. Configuratia e tipica pentru un astfel de echipament: procesor Atom N270 la 1.6 Ghz, 1 GB memorie Ram, hard disk de 160 GB, placa video incorporata cu o rezolutie maxima de 1024x576 pixeli, placa de retea 10/100 si wireless. Are si camera web, cititor de carduri, doua porturi USB, un port VGA-out si bateria cu 6 celule care ne asigura o autonomie de lucru de pana la 5 ore si jumatate. Sa nu uitam de inca o caracteristica foarte importanta - greutatea - numai 1,1 kg. Ca sistem de operare, vine echipat cu Windows XP Home Edition.
Este un mic echipament foarte simplu de transportat datorita in primul rand greutatii sale reduse, care incape foarte usor in orice geanta sau rucsac. Avem acces oriunde si oricand, impreuna cu o conexiune 3G sau cu una wireless, la internet, e-mail sau chiar la documentele de tip office. Bateria cu 6 celule ii sporeste portabilitatea, crescand substantial intervalul de timp dintre alimentarile necesare de la priza.
Spatiul de stocare este arhisuficient pentru a ne putea salva fotografiile pe care le facem in concediu, cititorul de carduri incorporat fiind foarte util in astfel de momente. Tastatura este destul de mare pentru a putea scrie cursiv si fara sa fim atenti de fiecare data pe care caracter punem degetul.
Pe el se pot rula fara probleme si filme xvid sau chiar filme High Definition in 720p, fiind astfel un real suport pentru distractie la drumurile lungi. Vine in trei variante de culori alb, negru sau rosu, adresandu-se in acest fel unor categorii diverse de posibili clienti, atat celor din domeniile profesionale, cat si celorlalti, fie ei tineri sau nu.
Il gasim pe www.emag.ro la pretul de 1799 RON.