Style

Nastie Bang - Hublot a lansat un ceas cu Ilie Năstase pe cadran - Vedeţi poze de la eveniment

24 iun 2011 1026 afişări de Negoita Anca Maria
Din aceeaşi categorie

Hublot a lansat Hublot Nastie Bang, ceasul care îl are pe cadran pe tenismenul român Ilie Năstase. Cu ocazia inaugurării celui de-al 36-lea boutique Hublot deschis pe strada New Bond din Londra, brandul a lansat şi ediţia limitată Nastie Bang.

Inaugurarea boutique-lui şi a noului ceas a avut loc în 22 iunie în prezenţa tenismenului, a lui Marcus Margulies, preşedintele Time Products, şi a lui Jean-Claude Biver, CEO-ul Hublot, după ce, anul acesta, brandul a deschis mai multe boutiquri peste tot în lume (Place Vendôme, Paris, pe Madison Avenue, New York, pe Bal Harbour, Miami, şi Ginza, Japonia).

Nastie Bang este produs într-o ediţie limitată de 132 de piese, numărul de victorii pe care Ilie Năstase le-a avut de-a lungul carierei sale (87 la simplu şi 45 la dublu).

Modelul este un Big Bang de 44 de mm, din ceramică neagră, cu mecanism automatic cu cronograf.

Ceasul are steagul României plasat pe laterala carcasei, iar semnătura lui Ilie Năstase este gravată pe cadranul din antracit, în dreptul orei 6. tot pe cadran, în dreptul orei 9, se află counterul pentru 60 de secunde care aminteşte de un meci de tenis: "15-30-40-game Năstase", în timp ce counterul pentru 30 de minute este poziţionat în dreptul orei 3 şi decorat cu o minge de tenis.

Spatele carcasei este gravat cu o imagine a jucătorului. Ceasul are o etanşeitate de până la 100 de metri, geam safir-cristal tratat anti-reflex şi dată în dreptul orei 4.30. Nastie Bang costă 65.900 de lei iar în România va fi disponibil în magazinele Cellini, reprezentatul oficial al brandului Hublot.