Style

Nepoata lui Bob Marley şi fiica lui Will Smith- noua generaţie de “junior superstars”

20 mar 2011 237 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie
Nepoata lui Bob Marley şi fiica lui Will Smith- noua generaţie de “junior superstars”

Selah Marley, fiica de 12 ani a solistei Lauryn Hill şi a lui Rohan Marley, fiul lui Bob Marley, a apărut recent pe coperta revistei de modă pentru adolescenţi, Teen Vogue. Selah care seamănă cu mama sa a participat déjà pe catwalk- ul unei prezentări de modă pentru magazinul Macy's şi se gândeşte să rămână în domeniul modei.

În acelaşi timp moştenirea numelui Marley o presează pe adolescentă să experimenteze şi cu muzica."Oamenii îmi spun că ar trebui să urmez calea bătută de mama şi de bunicul meu, tocmai de aceea nu vreau să mă grăbesc şi să le stric renumele", spune Selah pentru Telegraph.

Un alt fashion icon junior , care a luat locul părinţilor săi pe covorul roşu, este Willow Smith , fiica de 10 ani a actorilor Will Smith şi Jada Pinkett Smith. Willow a lansat încă de anul trecut primul său single - Whip My Hair -care s-a dovedit a fi un mare succes, cu peste 8 milioane de vizualizări pe Youtube.

Între timp Willow a mai lansat încă un hit-21st Century girl . În plus starleta adolescentă pare se joace şi rolul de "trend setter" având în vedere că stilul său e déjà copiat de adolescenţi din lumea întreagă.