Style

Nicolas Cage, arestat pentru violenţă domestică şi tulburarea liniştii publice

17 apr 2011 56 afişări de Mediafax
Din aceeaşi categorie
Nicolas Cage, arestat pentru violenţă domestică şi tulburarea liniştii publice

Nicolas Cage a fost arestat vineri seară, în cartierul francez din New Orleans, după ce actorul, aflat în stare de ebrietate, a început să se certe cu soţia sa în faţa unei case, despre care credea că este cea pe care o închiriase.

Informaţiile au fost făcute publice într-un comunicat al poliţiei americane, emis sâmbătă, informează accesshollywood.com.

Poliţia a declarat că cei doi se aflau în faţa unei case despre care Cage spunea că a închiriat-o. Soţia lui l-a contrazis, iar Cage a prins-o de braţ, după care actorul a început să lovească maşinile din jur şi a încercat să se urce într-un taxi. Un poliţist a văzut că actorul este beat şi i-a spus să coboare din taxi, după care Cage a început să ţipe la acesta.

Actorul a fost arestat sub acuzaţiile de violenţă domestică, tulburarea liniştii publice şi stare de ebrietate în loc public. Sâmbătă după amiază, actorul se afla în închisoarea Orleans Parish, iar un judecător stabilise cauţiunea la 11.000 de dolari.

Purtătorii de cuvânt ai starului nu au putut fi deocamdată contactaţi.

Cage merge frecvent în New Orleans, unde deţine o locuinţă şi unde a filmat diverse pelicule în trecut.Citiţi mai mult despre Nicolas Cage, arestat în New Orleans pe www.mediafax.ro