Style

Oana Livia Badea, fondatoarea Bitolia Gallery, a lansat miercuri seară colecţia de modă Phoenix, în cadrul evenimentului Republica Bitolia

16 iun 2022 307 afişări de Alina-Elena Vasiliu
Din aceeaşi categorie

Câteva sute de persoane au participat miercuri seară, pe 15 iunie 2022, la prezentarea de modă Republica Bitolia, un eveniment al Galeriei Bitolia, ce a avut loc în incinta fostei uzine de maşini şi utilaje industriale Griro din Bucureşti, într-un decor industrial, ca un manifest împotriva războiului.

Colecţia poartă numele Phoenix şi aparţine Oanei Livia Badea, avocat de profesie, care, în urmă cu câţiva ani, s-a extins în antreprenoriatul de modă, deschizând Bitolia Gallery, o galerie de modă care oferă spre închiriere sau spre vânzare rochii şi bijuterii de lux lucrate manual. Bitolia Gallery este amplasată în cartierul Dorobanţi din Capitală, pe strada ce poartă acelaşi nume - Intrarea Bitolia nr. 5.

„Lansarea primei părţi a colecţiei a avut loc în luna martie, la Paris, în cadrul Paris Fashion Week, iar lansarea celei de-a doua părţi a colecţiei – în luna aprilie, în Dubai. Colecţia unitară vine cu nenumărate detalii spectaculoase şi atipice pe care le veţi admira alături de prezenţa diafană a fulgilor de struţ. Comfortable Couture-ul bitolian intră în lumina reflectoarelor cu dramatism, feminitate, forţă, nostalgie, renaştere”, se arată în prezentarea care a anunţat evenimentul.

Colecţia Phoenix prezentată miercuri seară este semnată de Oana Livia Badea şi de designerul Denis Predescu. Pe podium au defilat 27 de manechine care au pus în valoare 54 de rochii glam, confortabile şi accesibile, gândite pentru evenimente speciale, party, cocktail.