Style

Povestea socanta a casniciei lui Bernie Ecclestone, seful Formulei 1. Vezi fixul miliardarului cu indreptarea perdelelor

14 feb 2011 82 afişări de Anca Barbulescu
Din aceeaşi categorie
Povestea socanta a casniciei lui Bernie Ecclestone, seful Formulei 1

Bernie Ecclestone, seful Formulei 1, s-a casatorit cu Slavica, in prezent fosta sotie cu care are doua fete, Petra si Tamara, in 1985. Povestea casniciei lor este insa mai putin cunoscuta.

In septembrie 1982, in timpul unei curse de Formula 1 pe circuitul Monza din Italia, Bernie Ecclestone vede la standuri, alaturi de campionul mondial Nelson Piquet, un model croat in varsta de 23 de ani. O chema Slavica Malic si era angajata de Fila, unul dintre sponsorii cursei.

"Pleaca de aici", i-a ordonat Ecclestone, dupa cum scrie Daily Mail. "Raman. Este datoria mea", a raspuns ea repede intr-o engleza stricata, fara sa realizeze cu cine vorbeste. "Nu-mi pasa. Fetele n-au voie la standuri. Afara!", a insistat Ecclestone, pe atunci in varsta de 51 de ani. "Daca te apropii de mine, te voi lovi", a raspuns din nou Slavica.

Impresionat de raspunsul indraznet, Ecclestone s-a prezentat si a invitat-o sa ia masa de pranz impreuna cu el. Ulterior, Slavica l-a intrebat neincrezatoare pe un fotograf daca spusele unui barbat mai in varsta ca ar fi seful Formulei 1 ar putea fi adevarate, dupa cum scrie Tom Bower, cel care a inceput in 2009 sa scrie o carte despre povestea vietii lui Ecclestone si care s-a angajat sa publice orice informatii va afla despre el, chiar daca mai putin favorabile. "Tom, nu sunt usa de biserica", i-a raspuns atunci Ecclestone, imediat inainte sa inceapa sa-si povesteasca viata si sa-l introduca pe Tom Bower in lumea lui si in cercul de prieteni si personalitati de Formula 1. Citiţi mai mult despre povestea socanta a casniciei lui Bernie Ecclestone, seful Formulei 1 pe www.businessmagazin.ro